Fill out my online form.
var q1mn3xb21wqoiwa; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1mn3xb21wqoiwa', 'autoResize':true, 'height':'620', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1mn3xb21wqoiwa = new WufooForm(); q1mn3xb21wqoiwa.initialize(options); q1mn3xb21wqoiwa.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Zes goede redenen voor een gepersonalisseerde schuiminleg op maat

Zelf eenvoudig een schuiminleg op maat maken? Dit kan u eenvoudig doen met de online configurator mySortimo inlay. In dit artikel geef ik u zes goede redenen om Sortimo's kwalitatieve inleggen van hardschuim te gebruiken en hoe ze u kunnen helpen om nog productiever te zijn in uw dagelijkse werk.

Of u nu een professionele vakman, technicien  of hobbyist bent – niemand wil dat zijn dure gereedschappen en materialen verloren of beschadigd geraken.

Niets is vervelender dan defecte of ontbrekende gereedschappen tijdens het werk. Ook voor de klant kan het heel snel onprofessioneel overkomen, indien u niet meteen het juiste gereedschap kunt vinden of als het niet goed werkt vanwege onzorgvuldige opslag. Om dit te voorkomen hebben wij mySortimo inlay ontwikkeld. Dit zijn schuiminleggen om gereedschap en materialenen te transporteren op een orderlijke, veilige en gestructureerde manier.

OK, schuiminleggen op zich zijn niet nieuw. Echter met onze nieuwe mySortimo inlay kunt u online uw eigen op maat gemaakte schuimrubberen inleg ontwerpen voor uw BOXXen, uw koffers of de schuifladen. Dit betekent dat u voor elke denkbare indeling op maat gemaakte inlays kunt maken zodat deze perfect aan uw eisen voldoen en dat u geen toevlucht hoeft te nemen tot vooraf geconfigureerde in massa geproduceerde inlays.

Om dit te doen, kunt u foto’s maken van uw eigen gereedschappen en apparatuur die u in de inlay wilt plaatsen en deze foto’s uploaden naar de configurator. Uw gereedschappen worden in uw persoonlijke account digitaal opgeslagen en kunnen steeds weer worden opgehaald. U kunt ook gereedschappen selecteren die al in de gereedschapsdatabase zijn ingevoerd.

mySortimo inlay is bedoeld voor professionals en hobbyisten die precies weten wat ze willen en niets aan het toeval overlaten! Iedereen die in het dagelijkse werk de voorkeur geeft aan orde, structuur en nette systemen en die zijn waardevolle gereedschappen en gevoelige apparatuur veilig wil vervoeren en bewaren. Neem voor de best mogelijke organisatie de tijd om na te denken over welke gereedschappen en apparatuur u gaat vervoeren of opslaan in welke BOXX of lade. Alsook welke gereedschappen en apparatuur u het meest meeneemt naar werklocaties en welke combinatie de beste is. U hebt vast voldoende ervaring opgedaan in uw dagelijkse werk om te beslissen welke gereedschapssets het beste zijn voor welke klussen.

Het gebruik van schuimrubberen inleggen op maat voor uw gereedschap maakt u aanzienlijk productiever en efficiënter.
Daar zijn zes goede redenen voor:

1. Een perfect overzicht:

Of het nu in de lade van uw bedrijfswageninrichting of in uw gereedschapskoffer is – u weet precies waar welk gereedschap zich bevindt. U heeft een perfect overzicht en er is slechts één specifieke actie nodig om de juiste tool te vinden.

2. Minder tijd zoeken:

Alles heeft zijn eigen plaats, waardoor er minder tijd wordt besteed aan het zoeken naar materialen. Dit maakt je niet alleen veel productiever en efficiënter, het presenteert je ook als professional aan de klant.

3. Zorgzame werkwijze en minder vergeten

Alleen al het feit dat elk gereedschap zijn eigen voorgevormde plaats heeft, zorgt ervoor dat het met veel meer zorg wordt behandeld. Gereedschappen laten rondslingeren of onzorgvuldig in de doos gooien, is verleden tijd. Hierdoor kunnen gereedschappen en apparatuur veel langer worden gebruikt omdat ze beter worden onderhouden.

Bovendien helpt het om geen gereedschappen te vergeten op de werf. De tweekleurige schuimrubber inleg bestaande uit een blauwe basisbody en zwarte toplaag. Samen zorgen deze ervoor dat ontbrekend gereedschap meteen in het oog springt wanneer u de werkplek verlaat, wat uiterst belangrijk is voor activiteiten waar niets achtergelaten mag worden, zoals in het eten industrie of vliegtuigbouw.

Dit is natuurlijk ook praktisch in andere beroepen en industrieën, bijvoorbeeld bij het opruimen van de werf, of voor het aanvangen van de dagtaak. Hierdoor kunnen servicemonteurs of monteurs in één oogopslag zien of alle gereedschappen in het bedrijfswageninrichtingssysteem compleet zijn of dat er een onderdeel ontbreekt voordat ze vertrekken.

Maar laten we het financiële aspect hier niet vergeten, want schade aan of zelfs het verlies van dure gereedschappen is niet alleen vervelend, het kost u onnodig geld om het te vervangen. Met mySortimo inlay verlengt u de levensduur van uw dure gereedschappen en beschermt u ze tegen beschadiging.

4. Snellere voorbereidingstijd

Als u éénmaal hebt nagedacht over welke gereedschapsets je nodig hebt voor welk type taak en vervolgens de mySortimo inlays hebt gemaakt en zelfs hebt gelabeld, kunt u snel en eenvoudig de nodige materialen nemen. Dit betekent dat uw bedrijfswageninrichting snel kan worden aangepast voor een volgende job. De ene gereedschapsinleg vervangen een door een andere is veel sneller dan het plaatsen en verwijderen van elk afzonderlijk gereedschap. Logisch niet?

Bovendien helpen de duidelijkheid en structuur die automatisch wordt geboden door de inlays ook elke stagiair en nieuwe medewerker om snel de weg te vinden. Dit bespaart u weer veel stress.


5. Vermijd dubbele stock

Net zoals de inlays ervoor zorgen dat u geen apparatuur vergeet, zorgen ze er ook voor dat u niets onnodig dubbel meeneemt. Waarom? Omdat de inleggen van hardschuim organisatorische hulpmiddelen zijn voor alledaags werk: Stel u een schuiflade voor met ongesorteerd gereedschap. Hoeveel tijd bent u verloren om erachter te komen of u echt de juiste schroevendraaier bij u heeft?

Hoe vaak gooit u er gewoon nog één extra in de schuiflade om er zeker van te zijn dat u het juiste gereedschap voor de klus bijheeft? Kunt u zich voorstellen hoe vaak dit gebeurt en hoe snel zo’n voertuig vol zit met onnodig gewicht? En hoeveel onderdelen worden twee of drie keer gekocht, ook al ligt er al één ongebruikt in een schuiflade?

Het is duidelijk dat een gestructureerde inlay hier kan helpen en tegelijkertijd geld kan besparen.

6. Ergonomie

De structuur van het voertuig en productkenmerken zoals de geïntegreerde verzonken handgrepen zorgen er ook voor dat gereedschap snel, gemakkelijk en ergonomisch toegankelijk is.

Tenslotte: Drie speciale voordelen van mySortimo

Voordeel #1:

De mySortimo inlays zijn te bestellen vanaf slechts 1 stuk volgens uw aangepaste configuratie en tegen een vaste prijs – ongeacht hoeveel gereedschappen of materialen u wilt opbergen. U betaalt alleen de prijs voor de inlay.

Voordeel #2:

Inleggen die u maakt, worden voor u opgeslagen in uw persoonlijke account op mySortimo.be, zodat u ze op elk moment eenvoudig opnieuw kunt bestellen of aanpassen. Dit is vooral praktisch als u een nieuwe BOXX of een ander voertuig aanschaft, omdat u de benodigde inleggen met slechts één klik opnieuw kunt bestellen.

Voordeel #3:

Natuurlijk heeft u ook de mogelijkheid om inleggen in de schuifladen en SR-laden van de SR5- of Globelyst-bedrijfswageninrichting die u al gebruikt en de WorkMo’s die u heeft te plaatsen. Om dit te doen, selecteert u in de eerste stap in de configurator de optie “SR lade, “GL4 lade, “SR5 lade “of “WorkMo” en u bent klaar.

Benieuwd? Probeer het zelf eens en configureer uw eigen aangepaste inleg!

Commentaar schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 commentaren

  • Er zijn nog geen commentaren, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.