Fill out my online form.

Sortimo Key Account: Van levering tot registratie

Key account management is meer dan alleen het managen van grote klanten. Alle taken in één oogopslag.

Fleet business bij Sortimo – allround service met alles erop en eraan

Niet één soort klant

Het concept van key account klanten is zeer breed. Denk in de eerste plaats aan servicevloten. Een voorbeeld is de uitbreiding van de vloot voor Thyssenkrupp, die we dit jaar weer succesvol hebben omgebouwd. Servicevloten hebben een aanzienlijk groot aandeel in de key account-activiteiten, maar andere subsectoren uit andere industrieën en divisies van de key account-business mogen geenszins worden verwaarloosd.

Het gaat dan bijvoorbeeld om speciale installaties van Sortimo en andere materialen in bestelwagens, industriële vloten, leasemaatschappijen en internationale wagenparken. Deze laatste worden verzorgd door ons Global Accounts Team, die meerdere bekende namen onder hun hoede hebben.

Op maat gemaakt

Deze speciale installaties stellen ons in staat om onze bedrijfswageninrichtingen precies aan te passen aan de wensen en behoeften van onze klanten.
Het motto hier is: “u vraagt, wij draaien”!
Dit omvat aanpassingen van onze SR5 of Globelyst4 bedrijfswageninrichtingen, alsook ons FR5 systeem met opklapbare rekken welke speciaal voor de CEP-sector is ontwikkeld.

Naast de inrichting van het voertuig worden ook andere componenten steeds belangrijker.

Zoals je kunt zien, zijn de ideeën en mogelijkheden bijna onbegrensd.

Veiligheid primeert

Hier blijft het veiligheidsaspect de hoogste prioriteit. De uitdaging is om de bescherming van de lading en de chauffeur te combineren met de vraag van de klant. Alleen op deze manier kan de klant zijn productiviteit duurzaam verhogen.

Om ervoor te zorgen dat Sortimo-klanten zich vol vertrouwen kunnen concentreren op hun kernactiviteiten, bieden wij een totaaloplossing voor alles dat in en rond de bestelwagen nodig is. Dit gaat hand in hand met onze full-service oplossingen.

Onze full-service oplossing omvat de volgende gebieden:

  • Levering van het voertuig incl. keuringsbewijs
  • Individuele proefrit van het voorbeeld voertuig
  • Installatie van een bestelwageninrichting op maat van individuele behoeften
  • Elektrische ombouw volgens individuele toepassingsvereisten
  • Voertuigstickers, zodat het voertuig perfect past in de C.I. van de firma.
  • Voertuiglevering of ophaling

Alle kennis is aanwezig: Fleet Assessment voor een betere efficiëntie van het wagenpark

In ons Mobility Competence Centre in Zusmarshausen is het mogelijk om het wagenpark in alle rust en zekerheid uit te breiden. U profiteert van het feit dat alle afdelingen en contactpersonen die u nodig heeft ter plaatse beschikbaar zijn. Of het nu gaat om ontwerp, marketing, logistiek of productie, alles zit onder één dak. Dit maakt het voor ons mogelijk om snel en professioneel te handelen. Het belangrijkste is echter om een contactpersoon te hebben die alles uit één hand kan bieden.

De globale aanpak is ook hier een absoluut uniek verkoopargument: fleetklanten over de hele wereld worden door Sortimo voorzien van gestandaardiseerde oplossingen die zijn geoptimaliseerd voor hun behoeften. Geen enkele andere fabrikant heeft de capaciteit, ervaring en uitbreidingsruimte in deze dimensie. Klanten ervaren bij Sortimo een allesomvattende adviesaanpak, die zich vooral richt op downsizing en CO2-reductie van lichte bedrijfswagens. Dit komt omdat onze bedrijfswageninrichtingen de laadruimte optimaal benuttenn en zo de mogelijkheid bieden om wagenparken in te krimpen tot de volgende kleinere bedrijfswagengrootte – natuurlijk met hetzelfde laadvolume.

Daartoe is het de bedoeling dat key accountmanagers het wagenpark, de transportroutes en materiaalvereisten analyseren en samen met wagenparkbeheerders en chauffeurs een nieuw concept creëren voor het interieurontwerp van de bagageruimte. Het assortiment van Sortimo biedt voldoende mogelijkheden om aan de behoeften te voldoen. Voor de bedrijven betekent downsizing een aanzienlijke verlaging van de acquisitie- of leasekosten en een verlaging van de TCM – Total Cost of Mobility.

Sortimo: grootste fleet conversion center in Europa

Sortimo International GmbH heeft het grootste service fleet conversion center in Europa gebouwd met een nieuw gebouw op het fabrieksterrein van Zusmarshausen. Op meer dan 5.000 m² zijn er nu meer dan 50 ombouwplaatsen beschikbaar voor bestelwagens.

Het nieuwe Fleet Conversion Centre is rechtstreeks verbonden met de logistiek en productie van Sortimo, wat een flexibele en CO2-neutrale materiaalvoorziening garandeert. Direct grenzend aan de nieuwbouw zijn ca. 1.400 omheinde, verlichte en video bewaakte parkeerplaatsen gecreëerd. Deze bevinden zich aan de A8 met directe toegang voor vrachtwagens, zodat de logistiek 18 uur per dag efficiënt kan verlopen.

Bij Sortimo ontvangt u niet alleen innovatieve en hoogwaardige producten voor elke toepassing, maar ook individuele oplossingen en een servicepakket dat perfect is afgestemd op uw behoeften.

Ons doel in Key Account is om voor elke eis en uitdaging de optimale oplossing te vinden.

Hierbij geven onze contactpersonen u graag direct, betrouwbaar en persoonlijk advies:

U voorziet ons van uw wensen – wij leveren de geschikte bedrijfswageninrichting en een allround zorgeloos servicepakket.

Commentaar schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 commentaren

  • Er zijn nog geen commentaren, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.