text.skipToContent text.skipToNavigation

Gemakkelijke organisatie van werkplekken.

Gepersonaliseerd en overzichtelijk.

Breng structuur aan in uw SR5-bedrijfswageninrichting met de labeletiketten van mySortimo labels. Schappen, lades, BOXXen en koffers in de SR5-bedrijfswageninrichting kunnen eenvoudig worden voorzien van een etiket met de configurator. Als onderdeel van de 5S-methode bespaart mySortimo labels tijd en kosten, zorgt het voor een uiterst efficiënte werkomgeving en een professionele uitstraling bij de klant.

Er zijn twee mogelijkheden om labeletiketten voor SR5 te maken:

Labels personaliseren tijdens het ontwerpen van uw inrichting?


Klik hier voor de SR5 Configurator, waarin u de labels meteen kan ontwerpen.

Configureer SR5 nu

SR5 al gekocht?


Maak achteraf labeletiketten met de mySortimo labels-configurator

Configureer nu labeletiketten

mySortimo labels maakt uw dagelijks werk eenvoudiger

Om een ideale functie te garanderen, moet u de configurator openen op uw desktop-pc of laptop en in de browsers Google Chrome, Safari of Firefox.

Voordelen van de mySortimo labels-configurator

arbeitsplatzorga-labels-aftersales-produkthighlights.jpg
Om een ideale functie te garanderen, moet u de configurator openen op uw desktop-pc of laptop en in de browsers Google Chrome, Safari of Firefox.

Zo werkt het:

Labeletiketten voor Globelyst4

Meer overzicht voor uw Globelyst4

Voor Globelyst4 stellen wij u een pdf-sjabloon ter beschikking, om uw etiketten te personaliseren en af te drukken. BOXXen en schuifladen voor Globelyst4 worden zo snel en leesbaar gemarkeerd.

De labeletiketten zijn gemaakt van scheurbestendig en vochtbestendig materiaal, hebben een sterke hechting en garanderen een bijzonder lange houdbaarheid.
De zelfklevende vellen voor het afdrukken van de etiketten kunt u hier bestellen. Kies eenvoudig de vellen met de juiste kleurstroken. 

Downloads

Etiketsjablonen voor BOXXen, koffers en inzetbakjes
Etiketsjablonen BOXXen en koffers
65 KB
Etiketsjablonen inzetbakjes
670 KB
Etiketsjablonen T-BOXX 120
48 KB

Open het sjabloon door met de linkermuisknop op PDF te klikken. Daarna kunt u het bewerken, opslaan op uw PC met “Ctrl+S” en afdrukken.
BELANGRIJKE MEDEDELING: selecteer bij het afdrukken op de etikettenvellen de instelling 'Werkelijke grootte' en "Alleen formuliervelden" in het afdrukmenu onder 'Pagina aanpassen en opties'!