text.skipToContent text.skipToNavigation

FMS - Fleet Management Services

De koers op de financiële markten schommelt steeds meer en meer als gevolg van de pandemie en veranderingen in de toeleveringsketens. Dit dwingt je om snel en flexibel te handelen. De beschikbaarheid van de juiste data op het juiste moment speelt hierbij een centrale rol.

Full-Service für Ihre Flotte
FMS Consulting
FMS Order Management
FMS Operating System

FMS Consulting

FMS Consulting
FMS Consulting

Optimalisering van het wagenpark.

Snel. Efficiënt. Eenvoudig.

Wij streven ernaar om uw vloot snel en gemakkelijk bedrijfsklaar voor u ter beschikking te stellen. Tijdens een workshop in één van onze stations of bij u op de firma bekijken onze specialisten samen met u en uw installateurs hoe we het werk voor u kunnen verlichten en uw vloot optimaal aan de behoeften van de bestuurder kunnen aanpassen.

FMS Order Management

FMS Order Management
FMS Ordermanagement

FMS Operating System

FMS Operating System

Reducering van de “Total Cost of Mobility”

Met de wagenparkoplossingen van Sortimo geven wij u meer efficiëntie bij de aankoop en afwikkeling, maar ook bij het gebruik van het wagenpark. Wij bekijken het geheel van de mobiliteitskosten en helpen bedrijven om de hulpbronnen efficiënter te beheren.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile
Video FMS
Wat onze klanten zeggen
zitat_anf-zeichen

Het ontwerp moet worden aangepast aan de technici  en niet andersom. Daarom was het voor ons belangrijk om een leverancier te vinden die de oplossingen kan ontwikkelen die onze technici nodig hebben. Het bleek dat Sortimo apparatuur kon leveren die precies is afgestemd op de dagelijkse behoeften van de technici.

Meer info

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S
Veiligheid en kwaliteit

Met Sortimo speelt u op veilig. Want de marktleider op het vlak van voertuiginrichtingen biedt de hoogstmogelijke kwaliteit, wat door onafhankelijke instituten en certificaten wordt bekrachtigd en zich weerspiegelt in de lange levenscycli van de uitbreidingen. De betrouwbare wagenparkconcepten van Sortimo leiden zo tot een minimalisering van risico’s voor elke vlootverantwoordelijke.

Sortimo steht für Sicherheit und Qualität