text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom in de persportal van Sortimo

Hier vindt u actueel News en persinformatie over Sortimo Belux BVBA.

09.10.2018
Het West-Vlaamse Traxgo (Anzegem) ontwikkelt tracking en monitoring business software voor nichemarkten als transport, leasing en verhuur. De onderneming is gestructureerd rond drie bedrijfstakken: oplossingen voor de tracking van voertuigen, machines en materialen, voor de monitoring van data zoals bijvoorbeeld tijdregistratie, vloeistofpeil en bandenspanning, én business software voor onder meer CRM (Customer Relations Management) en ERP (Enterprise Resource Planning).
Perscontact
Nick van Dessel

Marketing Manager
+32 2 355 03 70
nick.van.dessel@sortimo.be

21.09.2018
Geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats

Tijdens de IAA Commercial Vehicles presenteert Sortimo International GmbH diverse mogelijkheden die zorgen voor een geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats door structuur en standaardisatie en die dus aanzienlijk bijdragen aan een verhoogde efficiëntie van de mobiele werkdag. Hiervoor integreerde Sortimo de uit Japan afkomstige 5S-methode in zijn product- en dienstenaanbod. Deze heeft als doel de workflows in de werkplaats te optimaliseren d.m.v. organisatie en netheid waardoor de productiviteit voor vaklui en onderhoudstechnici wordt gemaximaliseerd.   

21.09.2018
mySortimo graphics – de online configuratietool voor professionele voertuigbelettering

Sortimo-klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen nieuwe voertuigbelettering te configureren van bij hen thuis en zo hun bedrijfsvoertuig te gebruiken als communicatiemedium, met een hoogkwalitatieve belettering. De nieuwe ‘fast track’ functie begeleidt gebruikers van de online mySortimo graphics sneller en makkelijker bij de realisatie van een kostefficiënte belettering en zorgt bovendien voor heel wat tijdwinst. Op het eind van de pilootfase in Duitsland, zal de configuratietool voor voertuigbelettering internationaal uitgerold worden en onmiddellijk beschikbaar zijn in Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Nederland, België, Ierland en Groot-Brittannië.  

21.09.2018
mySortimo configuratie – de snelste manier naar je eigen individuele SR5 voertuiginrichting

Sortimo International GmbH maakt het mogelijk om in enkele stappen je eigen individuele SR5 voertuiginrichting te configureren met mySortimo. De eerste online configuratietool met bestelmogelijkheden biedt klanten van mySortimo alle voordelen van een 100% geïndividualiseerde en branchegerichte voertuiginrichting én rond de klok beschikbaarheid. Sortimo start aanvankelijk met online mySortimo configuratie in een pilootproject met een beperkte productrange. Deze zal continu geoptimaliseerd en uitgebreid worden om gebruikers uiteindelijk volledige beschikbaarheid van alle SR5-componenten te garanderen tegen januari 2019.

21.09.2018
SR5: bedrijfsvoertuiginrichting van Sortimo voor maximale productiviteit

Met SR5, rekkensysteem van de vijfde generatie, brengt Sortimo International GmbH de eerste bedrijfswageninrichting op de markt die werd ontwikkeld voor een digitale omgeving. De SR5 kan worden geconfigureerd, onmiddellijk besteld en om het even wanneer worden aangepast met de mySortimo online configuratietool. Dankzij de SR5 wordt niet alleen de aankoop vereenvoudigd, maar wordt ook de productiviteit geoptimaliseerd. Het rekkensysteem zorgt voor een perfecte werkplaatsorganisatie zelfs in de meest beperkte ruimtes. Bovendien wordt een hoogst efficiënte werkomgeving gecreëerd voor vaklui en onderhoudstechnici dankzij de 100% individuele mogelijkheden om de grenzen van elk systeem te overschrijden.

27.08.2018
Sortimo op IAA Commercial Vehicles 2018 met exclusieve innovaties - ‘We drive the market expectations!’

Tijdens de 67e editie van de IAA Commercial Vehicles 2018 (Hannover) presenteert Sortimo enkele opmerkelijke product- en service-innovaties voor logistiek, fleet, vakmannen en -vrouwen, mét focus op maximale gebruiksvriendelijkheid.

16.08.2018
Sortimo opnieuw uitgeroepen tot 'Best Brand'

Voor het vijfde jaar op rij al verkozen de lezers van het Duitse vaktijdschrift ‘Werkstatt’ Sortimo tot ‘Best Brand’ in de categorie ‘werkplaats- en voertuiginrichting’.

29.05.2018
De nieuwe L-BOXX G4 van Sortimo is er

Sortimo, specialist in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, lanceert de nieuwe L-BOXX G4 met een interessante promotie. De L-BOXX 102 G4 en de L-BOXX 136 G4 wordt tijdelijk aangeboden inclusief een set bestaande uit een top-coverinleg, inzetboxen en een labelling set.

19.03.2018
Hilti Koffer is compatibel met Sortimo racksystem

De nieuwe Hilti gereedschapskoffer is vanaf nu compatibel met de Sortimo bedrijfswageninrichtingen. Het resultaat is een enorme meerwaarde voor het dagelijkse werk van het cliënteel van beide ondernemingen.

We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK