text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom in de persportal van Sortimo

Hier vindt u actueel News en persinformatie over Sortimo Belux BVBA.

16.11.2023
Om de aanhoudend groeiende vraag van klanten naar economische en duurzame producten en diensten bij te kunnen houden, wordt het hele Sortimo-productportfolio voortdurend onderworpen aan optimaliseringsprocessen. Met de SR5 "reduced to max", biedt de marktleider van Zusmarshausen een toekomstgericht product aan dat aan alle eisen van de klanten voldoet
Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be
SR5 Vorschaubild.png
16.11.2023
Sortimo presenteert "SR5 reduced to max": De lichtste bedrijfswageninrichting op de markt
Om de aanhoudend groeiende vraag van klanten naar economische en duurzame producten en diensten bij te kunnen houden, wordt het hele Sortimo-productportfolio voortdurend onderworpen aan optimaliseringsprocessen. Met de SR5 "reduced to max", biedt de marktleider van Zusmarshausen een toekomstgericht product aan dat aan alle eisen van de klanten voldoet
T-BOXX 666-450.png
02.11.2023
Efficiëntie en ontwerp: Sortimo's nieuwe T-BOXX modellen
Sortimo, marktleider in de sector van bedrijfswageninrichtingen en mobiele transportoplossingen, presenteert de nieuwste ontwikkelingen en toevoegingen aan het bewezen T-BOXX-assortiment. De vernieuwde serie biedt meer dan alleen transportopties: Het biedt ook een betere en meer georganiseerde opslag van kleine materialen.
Fluegeltuerplatten_2030x1020.jpg
09.10.2023
Nieuwe achterdeurpanelen: Maximale functionaliteit voor uw bestelwagen
Elke vakman en onderhoudsmonteur kent het probleem: Een slordig interieur kost kostbare tijd en zorgt voor stress. Sortimo, de marktleider in de sector van bedrijfswageninrichtingen en mobiele transportsystemen, presenteert de oplossing: Nieuwe achterdeurpanelen met een draagkracht van maximaal 10 kg, die de organisatie en de toegang tot de inhoud van de laadruimte aanzienlijk zullen vereenvoudigen.
Blue Week 666x450.png
17.07.2023
Een totaalsucces: Sortimo week voor een Blauwe planeet
De Blue Week, die werd gehouden van 6 tot 13 juni 2023, was een initiatief dat werd georganiseerd in samenwerking met Green Balanced. Het doel van de week was om de milieu-impact van het vervoer van goederen te minimaliseren en de weg te wijzen naar meer duurzaamheid en milieubewustzijn. In deze samenwerking compenseert Sortimo de 10 ton CO2-uitstoot die werd gegenereerd door het verzenden van goederen via herbebossing en initiatieven voor bosaanpassing via Green Balanced.
Sortimo_Multifunktionsauszug_666x450.png
28.06.2023
Veelzijdigheid en flexibiliteit: Sortimo presenteert een nieuwe multifunctionele zwaarlastlade
Sortimo presenteert zijn nieuwe multifunctionele zwaarlastlade, die de ideale oplossing is voor het transporteren van zware ladingen in lichte bedrijfsvoertuigen en bestelwagens. De  zwaarlastlade heeft een laadvermogen tot 200 kg en is verkrijgbaar in twee uitvoeringen: als alleenstaande oplossing of ingebouwd in de inrichting van de bestelwagen.
Sortimo Fleet Conversion Center
20.05.2022
Sortimo-stappenplan 2025: de overtreffende trap op het gebied van duurzaamheid en gebruikersvoordeel
Sortimo International GmbH heeft een duidelijk stappenplan voor de toekomst. Centraal hierin staan een duurzame, klimaatvriendelijke productie en een intelligent energiebeheer in combinatie met het grootste elektrische tankstation van Europa, het Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ).
Pressemeldung ProClick Werkzeugtaschen
24.03.2021
Nieuwe productlijn: ProClick – Onbeperkte mogelijkheden met één klik!
ProClick gereedschapstassen en de gereedschapsriem openen nieuwe mogelijkheden in de hele Sortimo systeemwereld voor een nog veiligere en efficiëntere workflow bij het dagelijkse werk.
BE-presse-2019-11-19-thumb.jpg
18.11.2019
5 redenen om nog in 2019 te investeren in Sortimo bedrijfswageninrichting

Het einde van het jaar staat voor de deur. Hoog tijd dus om de balans op te maken en nog snel enkele slimme investeringen te doen. Tot en met 31 december 2019 geniet je nog van heel wat voordelen. Weet je bijvoorbeeld dat de verhoogde investeringsaftrek van 20% afloopt op 31 december 2019?

Meer persberichten