text.skipToContent text.skipToNavigation

Welkom in de persportal van Sortimo

Hier vindt u actueel News en persinformatie over Sortimo Belux BVBA.

20.05.2022
Sortimo International GmbH heeft een duidelijk stappenplan voor de toekomst. Centraal hierin staan een duurzame, klimaatvriendelijke productie en een intelligent energiebeheer in combinatie met het grootste elektrische tankstation van Europa, het Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ).
Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be
Sortimo Fleet Conversion Center
20.05.2022
Sortimo-stappenplan 2025: de overtreffende trap op het gebied van duurzaamheid en gebruikersvoordeel
Sortimo International GmbH heeft een duidelijk stappenplan voor de toekomst. Centraal hierin staan een duurzame, klimaatvriendelijke productie en een intelligent energiebeheer in combinatie met het grootste elektrische tankstation van Europa, het Sortimo Innovationspark Zusmarshausen (SIZ).
Pressemeldung ProClick Werkzeugtaschen
24.03.2021
Nieuwe productlijn: ProClick – Onbeperkte mogelijkheden met één klik!
ProClick gereedschapstassen en de gereedschapsriem openen nieuwe mogelijkheden in de hele Sortimo systeemwereld voor een nog veiligere en efficiëntere workflow bij het dagelijkse werk.
BE-presse-2019-11-19-thumb.jpg
18.11.2019
5 redenen om nog in 2019 te investeren in Sortimo bedrijfswageninrichting

Het einde van het jaar staat voor de deur. Hoog tijd dus om de balans op te maken en nog snel enkele slimme investeringen te doen. Tot en met 31 december 2019 geniet je nog van heel wat voordelen. Weet je bijvoorbeeld dat de verhoogde investeringsaftrek van 20% afloopt op 31 december 2019?

presse-BE-2019-02-26-sortimo-belux-valt-in-de-prijzen-thumb.jpg
12.02.2019
Dubbelslag!
Het jaar is amper een dikke maand ver en Sortimo, gespecialiseerd in de inrichting van bedrijfsvoertuigen, sleepte al twee prijzen in de wacht. Prijzen van verschillend allooi, maar allebei bijzonder naar waarde geschat.
press-2018-11-08-123computerhulp-thumb.jpg
08.11.2018
Sortimo en 123Computerhulp delen aandacht voor detail
‘Sortimo, wie kent die niet?’ Aan het woord is Steven Oeyen, ondernemer en selfmade man uit Dilsen die vorig jaar zijn eigen bedrijf uit de grond stampte. De toon van het gesprek is meteen gezet. De zaakvoerder van 123computerhulp is fan van Sortimo. Voor de inrichting van zijn VW Crafter zag hij geen andere optie. ‘Ik wilde dat hebben, daar was geen weg naast.’
press-2018-09-19-5s-thumb.jpg
21.09.2018
Geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats

Tijdens de IAA Commercial Vehicles presenteert Sortimo International GmbH diverse mogelijkheden die zorgen voor een geoptimaliseerde organisatie van de werkplaats door structuur en standaardisatie en die dus aanzienlijk bijdragen aan een verhoogde efficiëntie van de mobiele werkdag. Hiervoor integreerde Sortimo de uit Japan afkomstige 5S-methode in zijn product- en dienstenaanbod. Deze heeft als doel de workflows in de werkplaats te optimaliseren d.m.v. organisatie en netheid waardoor de productiviteit voor vaklui en onderhoudstechnici wordt gemaximaliseerd.   

press-2018-09-19-graphics-thumb.jpg
21.09.2018
mySortimo graphics – de online configuratietool voor professionele voertuigbelettering

Sortimo-klanten hebben de mogelijkheid om hun eigen nieuwe voertuigbelettering te configureren van bij hen thuis en zo hun bedrijfsvoertuig te gebruiken als communicatiemedium, met een hoogkwalitatieve belettering. De nieuwe ‘fast track’ functie begeleidt gebruikers van de online mySortimo graphics sneller en makkelijker bij de realisatie van een kostefficiënte belettering en zorgt bovendien voor heel wat tijdwinst. Op het eind van de pilootfase in Duitsland, zal de configuratietool voor voertuigbelettering internationaal uitgerold worden en onmiddellijk beschikbaar zijn in Frankrijk, Oostenrijk, Zweden, Nederland, België, Ierland en Groot-Brittannië.  

press-2018-09-19-configuration-thumb.jpg
21.09.2018
mySortimo configuratie – de snelste manier naar je eigen individuele SR5 voertuiginrichting

Sortimo International GmbH maakt het mogelijk om in enkele stappen je eigen individuele SR5 voertuiginrichting te configureren met mySortimo. De eerste online configuratietool met bestelmogelijkheden biedt klanten van mySortimo alle voordelen van een 100% geïndividualiseerde en branchegerichte voertuiginrichting én rond de klok beschikbaarheid. Sortimo start aanvankelijk met online mySortimo configuratie in een pilootproject met een beperkte productrange. Deze zal continu geoptimaliseerd en uitgebreid worden om gebruikers uiteindelijk volledige beschikbaarheid van alle SR5-componenten te garanderen tegen januari 2019.

Meer persberichten