text.skipToContent text.skipToNavigation
2-nov-2023

Efficiëntie en ontwerp: Sortimo's nieuwe T-BOXX modellen

Sortimo, marktleider in de sector van bedrijfswageninrichtingen en mobiele transportoplossingen, presenteert de nieuwste ontwikkelingen en toevoegingen aan het bewezen T-BOXX-assortiment. De vernieuwde serie biedt meer dan alleen transportopties: Het biedt ook een betere en meer georganiseerde opslag van kleine materialen.

Een einde aan de chaos
Schroeven, moeren en andere kleine onderdelen die in het transport worden vermengd, is voor veel vakmensen een echte hoofdpijn. T-BOXXen pakken dit specifiek probleem aan. Een goed georganiseerd interieurconcept met uitneembare inzetbakjes en speciale houders in het deksel zorgen ervoor dat elk onderdeel stevig op zijn plaats blijft. Het deksel van de T-BOXX bestaat uit polycarbonaat  en geeft een snel overzicht van de inhoud, zodat het meteen duidelijk is of er iets moet worden bijgevuld.
Florian Bobinger, Product Marketing Manager bij Sortimo, benadrukt: "De T-BOXX is het resultaat van voortdurende innovaties bij Sortimo. Het is meer dan alleen een vervoermiddel. Het is een echte werkorganisator. De nieuwe, compacte T-BOXX 120 is perfect voor het transporteren van kleinere componenten”.

Een focus op integratie en veelzijdigheid
De T-BOXX vormt een integraal onderdeel van het ecosysteem van Sortimo. Dit systeem is ontwikkeld om Sortimo-producten te transporteren, waarbij tegelijkertijd een groot aantal andere merkproducten die dagelijks door vakmensen worden gebruikt naadloos worden geïntegreerd. Een ander kenmerk van de T-BOXX 120 is het ontwerp, waardoor deze direct kan worden vastgemaakt bovenop de grotere T-BOXX modellen. Dit aspect maakt het volledig compatibel met de SR5 en Globelyst bedrijfswageninrichtingen. De geïntegreerde ProClick haak betekent ook dat het kan worden aangesloten op en gebruikt met alle Sortimo ProClick producten en producten die worden geproduceerd door partners van Sortimo, zoals Bosch.
Kwaliteit en compatibiliteit
Net als alle Sortimo-producten vallen ook de T-BOXX-modellen op door hun duurzaamheid en lage gewicht. Ze zijn ook compatibel met alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen en de WorkMo-modules, waardoor het end-to-end transport van kleine componenten van de opslag naar de plaats van gebruik wordt gegarandeerd.

Het beeldmateriaal is beschikbaar via deze link:
Foto 1: Sortimo T-BOXXen voor het veilige transport van kleine componenten 

Over Sortimo International GmbH
Sortimo International GmbH is 's werelds toonaangevende fabrikant van bedrijfswageninrichtingen en biedt digitale diensten en strategische consulting op het gebied van mobiliteitsoplossingen met zijn producten om de creatie van een zeer efficiënte en professionele mobiele werkomgeving mogelijk te maken. Sortimo streeft op alle terreinen naar een bedrijfsbeleid met als doelstelling om tegen 2025 een klimaatneutrale productie te realiseren om zijn verantwoordelijkheid ten aanzien van zijn klanten, samenleving en milieu te kunnen vervullen. Het bedrijf heeft zijn hoofdzetel en enige productieplaats in Zusmarshausen, Beieren, en stelt 1,300 mensen tewerk. Sortimo is een internationaal bedrijf met een aanwezigheid in meer dan 35 landen naast de negen vestigingen en 23 Sortimo-stations in Duitsland. 

Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be