text.skipToContent text.skipToNavigation
Terugsturen goederen
U wilt bestelde goederen terugsturen? Geen probleem.
icon-anchor-paket
Per pakket terugsturen
icon-anchor-gabelstapler
Met transport
terugsturen
Per pakket terugsturen
Zo werkt het:
Formulier retourzending:
Vult u a.u.b. het formulier volledig in:

Klik hier voor uw retourzending formulier

Vult u a.u.b. het formulier volledig in:
Artikelnummer*
Omschrijving van het product*
* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Problemen bij het ingeven van BTW-nummer?
Tijdens het registratieproces kan het zijn dat u problemen hebt voor het ingeven van uw BTW-nummer, in dit geval laat u dit veld leeg en maakt u een account aan zonder BTW en stuur een mail aan info@sortimo.be met uw BTW-nummer. Wij doen in de achtergrond dan de rest.
Let op! U heeft reeds bij Sortimo gekocht in het verleden maar kent uw klantennummer niet?
Indien u reeds klant bent bij SORTIMO is het ten stelligste aangeraden u NIET te laten registreren als nieuwe contact maar u door ons klantendienst te laten koppelen met uw contactgegevens.
Hiermee wordt uw volledige historiek (orders/offertes/facturen) correct gekoppeld. Stuur een mail met onderwerp"mySortimo account" naar info@sortimo.be met vermelding van uw BTW-nummer en wij doen het nodige.
Goederen terugsturen die niet als een pakket kunnen worden teruggestuurd

Wanneer het artikel dat u wilt terugsturen te groot is en niet kan worden ingepakt, wordt de zending door een koerier bij u opgehaald.

Gelieve hiervoor contact op te nemen met onze klantenservice onder telefoonnummer: 0800 857 59.

Wij geven uw wens om het artikel terug te sturen door aan de verantwoordelijke koerier. Deze zal met u contact opnemen en een datum met u afspreken voor het ophalen van het artikel.

Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK