Fill out my online form.

Overzicht van alle elektrische bedrijfswagens

In het bedrijfswagen segment zijn er steeds meer elektrisch aangedreven voertuigen op de markt. Wij hebben een overzicht gemaakt van alle huidige modellen met de belangrijkste gegevens ter vergelijking.


mySortimo – Overzicht van de functies en diensten van het platform

Doe meer dan alleen Sortimo-producten bestellen op mySortimo.be. Er is een reeks online services beschikbaar om uw dagelijkse werkleven te vereenvoudigen. Bespaar tijd en verhoog uw productiviteit – hoe precies? We leggen het u graag uit!


Demonstratievoertuig SAIT France uitgerust met Sortimo inlays

Toen Christophe Chrétien, directeur van SAIT France, contact opnam met Sortimo voor de uitrusting van een demonstratievoertuig met een bedrijfswageninrichting, ontstond er een nieuwe uitdaging en was het essentieel om een ontwerp te bedenken dat indruk zou maken op hun professionele klanten.

Blijf op de hoogte!

Als welkomstgeschenk ontvangt u kortingsbon van 7,5%!
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht

Productinfo

Personaliseerbaar, praktisch, opgeruimd: de voordelen van de sContainer

Toen de nieuwe sContainer als prototype werd gepresenteerd in 2018 op de IAA Commercial Vehicles-beurs, was er al veel interesse van het grote publiek. Het is anders dan conventionele bouwplaatscontainers. Beter? Dat is aan jou om te beslissen! In het volgende artikel wil ik u de grootste voordelen van de praktische werfcontainer in palletformaat laten zien.

Het Sortimo online magazine – van fans voor fans!

Onze auteurs zijn experts in hun vakgebied.