Fill out my online form.
var q1mn3xb21wqoiwa; (function(d, t) { var s = d.createElement(t), options = { 'userName':'sortimo', 'formHash':'q1mn3xb21wqoiwa', 'autoResize':true, 'height':'620', 'async':true, 'host':'wufoo.com', 'header':'show', 'ssl':true }; s.src = ('https:' == d.location.protocol ?'https://':'http://') + 'secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js'; s.onload = s.onreadystatechange = function() { var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != 'complete') if (rs != 'loaded') return; try { q1mn3xb21wqoiwa = new WufooForm(); q1mn3xb21wqoiwa.initialize(options); q1mn3xb21wqoiwa.display(); } catch (e) { } }; var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr); })(document, 'script');

Sortimo ondersteunt productiviteit voor ISS A/S-vloot

Als onderdeel van de Global Agreement met ISS A/S belevert Sortimo UK momenteel hun nieuwste vloot , waaronder EV, met Robins en Day Stellantis en LeasePlan.

Standaardisering van de vloot

ISS A/S heeft een groot en multifunctioneel wagenpark in het Verenigd Koninkrijk en wereldwijd, dus het was belangrijk dat de inrichtingen een veelheid aan eisen ondergingen met een minimale afwijking om de flexibiliteit te garanderen.

Innovatie door middel van productassortiment

De veelzijdige SR5-inrichting van Sortimo wordt gebruikt om de opslagcapaciteit en toegang tot de materialen te vergroten. Etikettering stimuleert voorraadbeheer, kostenbeheersing en continuïteit binnen de bedrijfsonderdelen. ProClick-riembevestiging en gereedschapstassen kunnen losgekoppeld worden van de inrichting om dan vast te klikken aan de gebruiker om zo de efficiëntie en de productiviteit te verhogen. De TopSystem dakdragers van Sortimo zijn voorzien van lichtgewicht aeroaluminium staven, vergrendelende ladderklemmen alsook buizenkokers en hebben de crashtest met glans doorstaan.

Duurzaamheid en koolstofreductie met Sortimo

Het SR5-systeem van Sortimo is één van onze nieuwste lijnen die in de productie een kleine ecologische voetafdruk moet hebben, zodat het de doelstelling van ons bedrijf om in 2025 CO2-neutraal te zijn. Met een levensverwachting van minstens 12 jaar kan het systeem opnieuw worden gemonteerd omdat niets duurzamer is dan het hergebruiken van bestaande systemen. Met dit in gedachten is de bedrijfswageninrichting ontworpen om in verschillende voertuigen van gelijke grootte te passen en zelfs met minimale aanpassingen tussen grotere of kleinere bestelwagens over te brengen.

Als u denkt dat uw vloot baat kan hebben bij een soortgelijke aanpak, neem dan contact met ons op en we kunnen een FOC-beoordeling voor uw vloot aanbieden.

Commentaar schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 commentaren

  • Er zijn nog geen commentaren, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.