text.skipToContent text.skipToNavigation
Full-Service für Ihre Flotte

Optimalisering van het wagenpark.

Snel. Efficiënt. Eenvoudig.

Wij streven ernaar om uw vloot snel en gemakkelijk bedrijfsklaar voor u ter beschikking te stellen. Tijdens een workshop in één van onze stations of bij u op de firma bekijken onze specialisten samen met u en uw installateurs hoe we het werk voor u kunnen verlichten en uw vloot optimaal aan de behoeften van de bestuurder kunnen aanpassen.

Reducering van de “Total Cost of Mobility”

Met de wagenparkoplossingen van Sortimo geven wij u meer efficiëntie bij de aankoop en afwikkeling, maar ook bij het gebruik van het wagenpark. Wij bekijken het geheel van de mobiliteitskosten en helpen bedrijven om de hulpbronnen efficiënter te beheren.
Sortimo Fuhrparklösung Vorteile

Individuele ombouwingen en uitbreidingen

Wij bieden oplossingen - voor alle vereisten.

Speciale uitbreidingen en ombouwingen van voertuigvloten of bijzondere hulpverleningsvoertuigen zijn dagelijkse kost voor onze adviseurs en monteurs. Daartoe behoren de individuele concepten, rekening houdend met wettelijke voorschriften en toelatingsvoorwaarden.
Sortimo Ansprechpartner für persönliche Beratung und Planung
Veiligheid en kwaliteit

Met Sortimo speelt u op veilig. Want de marktleider op het vlak van voertuiginrichtingen biedt de hoogstmogelijke kwaliteit, wat door onafhankelijke instituten en certificaten wordt bekrachtigd en zich weerspiegelt in de lange levenscycli van de uitbreidingen. De betrouwbare wagenparkconcepten van Sortimo leiden zo tot een minimalisering van risico’s voor elke vlootverantwoordelijke.

Sortimo steht für Sicherheit und Qualität
Wat onze klanten zeggen
zitat_anf-zeichen

Het ontwerp moet worden aangepast aan de technici  en niet andersom. Daarom was het voor ons belangrijk om een leverancier te vinden die de oplossingen kan ontwikkelen die onze technici nodig hebben. Het bleek dat Sortimo apparatuur kon leveren die precies is afgestemd op de dagelijkse behoeften van de technici.

Meer info

zitat_ausf-zeichen
Tonny Andersen
thyssenkrupp Elevator A/S