Fill out my online form.

Zelf uw belettering uittekenen met onze mySortimo graphics

Lees hieronder de bevindingen van onze klant Thierry Sauveur van de firma « TS Électricité ».

Met onze mySortimo graphics configurator kunnen klanten makkelijk zelf online hun bestelwagen belettering ontwerpen en bestellen. Indien er ook een bestelwageninrichting wordt aangekocht, kan de montage op hetzelfde moment gebeuren in één van onze vestigingen of zoals in dit geval bij een erkende partner. Thierry Saveur van de firma TS Électricité heeft de belettering van zijn bestelwagen volledig zelf online ontworpen en besteld, en de plaatsing is lokaal bij hem gedaan bij onze partner Larry Art SPRL te Verviers.

Ik ken Sortimo al jaren van de bestelwageninrichtingen en hun grote aanwezigheid op de markt als marktleider. Dat ze bij Sortimo nu ook bestelwagen belettering doen, heb ik vernomen via hun inbouwpartner Larry Art SPRL in Verviers, waar ik trouwens ook een TopSystem dakdrager van Sortimo heb laten installeren.

Thierry Sauveur TS Électricité

Makkelijk ontworpen, eenvoudig geplaatst!

Als we dhr. Sauveur Thierry vragen naar zijn ervaring met de configurator en de uiteindelijke plaasting van de belettering, is deze klaar en duidelijk:

Het was vrij eenvoudig om de belettering online te ontwerpen. Het voordeel van de configurator is dat u de belettering kunt creëren zoals u wilt en wanneer het u past. Ook het inplannen en het plaatsen is perfect verlopen.”

U hoeft als klant geen ontwerpkost te betalen, enkel de materialen en de plaatsing worden aangerekend.

Een groot voordeel van de online configurator voor bestelwagenbelettering is dat u als klant de belettering rustig kan ontwerpen op een gekozen tijdstip wanneer het u gunstig uitkomt.

Realistisch overzicht tijdens en na het configureren

Om te beginnen kan u best al een account aanmaken op www.mySortimo.be, dan kan u de ontworpen belettering makkelijk opslaan en achteraf indien nodig verder afwerken en bestellen.

U kan ontwerpen aan de hand van een voorgekauwde layout en deze aanpassen naar eigen wensen of een geheel eigen ontwerp maken inclusief  het gebruik van uw eigen logo.

Prijzen voor een eenvoudige voertuigbelettering incl. plaatsing beginnen reeds vanaf 250 euro excl. BTW

Tijdens het ontwerpen heeft u een mooi overzicht van hoe de belettering in realiteit eruit zal zien.

Uiteraard staan wij bij Sortimo steeds paraat om u te helpen bij het ontwerpen:
Voordat de belettering in productie gaat, doen wij nog een gratis check-up achter de schermen om te zien of de belettering technisch in orde is.

Ik ben erg blij om een Sortimo Partner in mijn buurt te hebben. Ik ben zeer tevreden over de service die ik van Larryart heb gekregen en over het professionalisme van zijn personeel.

Thierry Sauveur TS Électricité

Indien u ook een inrichting van Sortimo heeft gekocht, kan de belettering en de inrichting van uw voertuig op dezelfde dag gebeuren. Zo hoeft u uw bestelwagen slechts 1x te missen!

Commentaar schrijven

Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.
Vul a.u.b. het verplichte veld in.

* gemarkeerde velden zijn verplicht.

Vul a.u.b. het verplichte veld in.

0 commentaren

  • Er zijn nog geen commentaren, u kunt de spits afbijten!
    Wij zijn blij met uw feedback op dit artikel.