text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Car-Safety

Artikelnr.:  1000011184 | Match code: I-72 G CS
  • inclusief verbandmateriaal conform DIN 13164
  • twee verkeersvesten conform EN471/ DIN30711
  • mini-gevarendriehoek conform ECE-R27
  • robuust en belastbaar
  • Kleine onderdelen in één oogopslag
  • Stopgezet artikel 42 stuks voorradig
32,37 €

64,74 €

incl. 5,62 € BTW (netto 26,75 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust met verbandmateriaal conform DIN 13164 voor personenwagen-verbandtrommels. Daarnaast bevat de i-BOXX twee veiligheidshesjes conform EN471/ DIN30711 en een mini-gevarendriehoek conform ECE-R27. Daardoor hebt u alles netjes gesorteerd en binnen handbereik.
Voor een snelle toegang adviseren wij om de i-BOXX G Car Safety met een i-BOXX wandhouder zijdelings tegen een voertuiginrichting of tegen de achterdeur binnen handbereik te plaatsen. Dit bespaart u lange zoektijden en helpt u om in geval van nood het hoofd koel te houden.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare koffer in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX 72 G vuilbestendig en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt