text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G Car-Safety

Artikelnr.:  1000011184 | Match code: I-72 G CS
 • inclusief verbandmateriaal conform DIN 13164
 • twee verkeersvesten conform EN471/ DIN30711
 • mini-gevarendriehoek conform ECE-R27
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  2,38 kg
 • Maten (LxBxH)
  316 mm x 367 mm x 72 mm
 • Stopgezet artikel 8 stuks voorradig
32,37 €

64,74 €

incl. 5,62 € BTW (netto 26,75 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G is uitgerust met verbandmateriaal conform DIN 13164 voor personenwagen-verbandtrommels. Daarnaast bevat de i-BOXX twee veiligheidshesjes conform EN471/ DIN30711 en een mini-gevarendriehoek conform ECE-R27. Daardoor hebt u alles netjes gesorteerd en binnen handbereik.
Voor een snelle toegang adviseren wij om de i-BOXX G Car Safety met een i-BOXX wandhouder zijdelings tegen een voertuiginrichting of tegen de achterdeur binnen handbereik te plaatsen. Dit bespaart u lange zoektijden en helpt u om in geval van nood het hoofd koel te houden.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare koffer in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de coolgrey kleur is de L-BOXX 72 G vuilbestendig en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur coolgrey
Gewicht 2,38 kg
Binnenmaten (LxBxH) 261,0 x 340,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 316 mm x 367 mm x 72 mm
Toepassing i-BOXX rack
i-BOXX wandhouder
Inzetbakjes H63
Materia(a)l(en) ABS
PC
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt