text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 leeg

Artikelnr.:  6000000345 | Match code: LS 306
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • verbindt machinekoffers met assortimentsopbergvakken
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • robuust en belastbaar
 • Kleur
  Grijs-wit
 • Gewicht
  2,75 kg
 • Maten (LxBxH)
  442 mm x 357 mm x 321 mm
 • Stopgezet artikel 70 stuks voorradig
43,37 €

111,20 €

incl. 7,53 € BTW (netto 35,84 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

In de robuuste LS-BOXX vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking – waarvan de afmeting overeenkomt met die van de L-BOXX 136 – net zoals bij de typische L-BOXX-boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.

In de drie verschillende opties voor de tussenstukken met geleiderails kunt u de LS-schuiflades, de i-BOXX 53 of de i-BOXX 72 in de LS-BOXX schuiven, waarin de kleine onderdelen, respectievelijk gereedschappen, overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd. Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Onderstaande combinaties zijn mogelijk:

2 x i-BOXX 72

2 x LS-schuiflades 72

1 x i-BOXX 53 met 1 x LS-schuiflade 92

De LS-BOXX combineert de functies van een L-BOXX 136 met opberghulpmiddelen zoals schuiflades en de i-BOXX tot een compacte eenheid. De LS-BOXX biedt hiermee flexibele mogelijkheden om de meest uiteenlopende materialen, gereedschappen alsook arbeidsmiddelen comfortabel en veilig te transporteren. Net zoals de complete L-BOXXen-familie is ook de LS-BOXX gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met de L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvaste ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Robuuste sluitset, geïntegreerd handvat van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branche specifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX. Zeer praktisch: alle toebehoren van de L-BOXX 136 zijn ook geschikt voor de LS-BOXX. Bovendien is deze compatibel met de partner-BOXXen van Bosch, Gedore en fischer, waardoor u profiteert van een universeel mobiliteitsconcept dat u maximale efficiëntie biedt gedurende uw werkdag.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Grijs-wit
Gewicht 2,75 kg
Binnenmaten (LxBxH) 378,0 x 311,0 x 99,5 mm
Maten (LxBxH) 442 mm x 357 mm x 321 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt