text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 i-BOXXen 72+IB

Artikelnr.:   1000018326 |  Match code: LS 306 G +I-72+IB |  EAN: 4045294909338
 • inclusief 2 i-BOXXen met set inzetbakjes 10 nr. H63
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  357 x 442 x 322 mm
 • Gewicht
  6,84 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
189,76 €

223,25 €

incl. 32,93 € BTW (netto 156,83 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze LS-BOXX 306 G beschikt over twee i-BOXXen 72 G en biedt verschillende opbergmogelijkheden voor veilig en opgeruimd transport. Bewaar gereedschappen of machines in het bovenste gedeelte en de onderliggende i-BOXXen 72 G inclusief inzetbakjes zijn ideaal voor kleine onderdelen en materialen.
(De set met inzetbakjes bestaat uit: 1x inzetbakje 1.5x5 H63 inclusief 2 verdeelschotten, 3x inzetbakjes 1x1 H63, 2x inzetbakje 1x2 H63, 2x inzetbakje 2x2 H63, 1x inzetbakje 2x3 H63, 1x inzetbakje 1x4 H63, 2x tussenschot IB 1x0 H63, 2x tussenschot IB 2x0 H63)
De i-BOXXen 72 G inclusief set inzetbakjes zijn kleine en intelligente oplossingen voor het sorteren en veilig transporteren van kleine onderdelen. U heeft nu altijd het bevestigingsmateriaal en de gereedschappen die u op de werkplek nodig heeft bij de hand. Door het uitstekende organisatiesysteem bespaart u meerdere wandelingen heen en weer naar uw bestelwagen om dingen op te zoeken en maakt u een perfect georganiseerde indruk op uw klant. Het grote voordeel van de i-BOXXes 72 G: Ze hebben een transparant deksel waardoor de inhoud van de doos altijd zichtbaar is en je altijd de voorraad van je materialen weet. Deze gestructureerde manier van werken maakt gegarandeerd je werkdag eenvoudiger en maakt tegelijkertijd indruk op je klanten.

In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 357 x 442 x 322 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 311 x 378 x 99,5 mm
Gewicht 6,84 kg
Materiaal ABS
PA6
Maximale belasting 12 kg
Variant inclusief i-BOXX
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads