text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 G incl. 2 LS lades 72

Artikelnr.:  1000018325 | Match code: LS 306 G +2 LS-S
 • inclusief 2 LS-laden 72 G
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • aanpasbaar aan branchespecifieke vereisten
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Maten (LxBxH)
  357 mm x 442 mm x 322 mm
 • Gewicht
  4,9 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Binnenkort leverbaar leverbaar in 8 - 10 werkdagen
135,28 €

incl. 23,48 € BTW (netto 111,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze LS-BOXX 306 G is voorzien van twee LS-laden 72 G en biedt diverse opbergmogelijkheden voor het veilig en netjes vervoeren van uw gereedschappen, materialen en arbeidsmiddelen naar elke werkplek. Het is de optimale mobiliteits- en opslagoplossing voor vakmensen, handelaars, industrie en dienstverleners. In het bovenste deel kunt u gereedschappen of machines opbergen.

De onderliggende inschuifmodule met geleiderails wordt geleverd met twee LS-laden 72 G (hoogte 72 mm). Gereedschappen en werkbenodigdheden kunnen veilig worden opgeborgen en naar de werkplek worden vervoerd. Uw materialen zijn altijd overzichtelijk gesorteerd, waardoor u geen dure gereedschappen of machines vergeet. Dankzij de uittrekfunctie garandeert de LS-lade een snelle toegang tot de inhoud, zodat u geen tijd verspilt bij de klant.

In de robuuste LS-BOXX G vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX G afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking bijvoorbeeld boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.
U kunt uw LS-BOXX G individueel met verschillende opties voor de tussenstukken uitrusten, waarin kleine onderdelen, resp. gereedschappen overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd.

Volgende combinaties zijn mogelijk:
2 x i-BOXX 72 G
2 x LS-schuiflade 72 G
1 x i-BOXX 72 en 1 x LS-schuiflade 72 G

Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende bevestigingsmaterialen en materieel bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Net zoals de complete L-BOXXen-serie is ook de LS-BOXX G gemaakt voor het vergemakkelijken van mobiele handwerk- en servicewerkzaamheden, die voor wat betreft ordening, veiligheid en efficiëntie worden geoptimaliseerd. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen G ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, natuurlijk is het vastklikken met alle L-BOXX ook mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvast ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-voertuiginrichtingen. Door de kleuren is de L-BOXX G4 ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk. Robuuste sluitset, geïntegreerde draaggreep van kunststof in het deksel en de meest diverse uitrustingsmogelijkheden – afhankelijk van de branchespecifieke werkzaamheden – zijn maar een paar van de praktische eigenschappen van de LS-BOXX G.

Ook partners zoals BOSCH, Gedore, Förch en fischer gebruiken de L-BOXXen-serie van Sortimo als verpakking voor hun machines, gereedschappen en verbruiksmiddelen, die vanzelfsprekend over dezelfde eigenschappen beschikken, zoals het kliksysteem. Zo profiteert u van het universele en compatibele mobiliteitsconcept van de L-BOXXen-serie.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 357 mm x 442 mm x 322 mm
Binnenmaten (LxBxH) 311,0 mm x 378,0 mm x 99,5 mm
Gewicht 4,9 kg
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Kleur Coolgrey
Variant inclusief LS-schuiflades
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt