text.skipToContent text.skipToNavigation

WorkMo 24-750 met 2 schuiflades & 8 koffergeleiders

Artikelnr.:  1000004458 | Match code: WO 24-750 SBL KS
 • voorzien van 2 schuiflades en 8 koffergeleiders
 • geschikt voor 4 T-BOXXen of metalen koffers 320/321
 • stapelbare functiebouwstenen
 • snel en eenvoudig op te bouwen
 • flexibel gebruik
 • Kleur
  niet nader gespecificeerd
 • Gewicht
  15,1 kg
 • Maten (LxBxH)
  600 x 465 x 800 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 10 - 12 werkdagen
387,27 €
U bespaart online – t.o.v. 407,65 €

incl. 67,21 € BTW (netto 320,06 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze module omvat een schuiflade met hoogte 6 (binnenmaten BxHxD: 418 x 89 x 314 mm), een schuiflade in hoogte 8 (binnenmaten BxHxD: 418 x 123 x 314 mm) en acht koffergeleiders, die naar keuze kunnen worden uitgerust met vier T-BOXXen of vier metalen koffers 320/321.  Ook een combinatie van koffers en BOXXen is mogelijk. De koffergeleiders zijn voorzien van vergrendelingen die voorkomen dat de koffers en BOXXen onbedoeld uit de module schuiven. Als u de koffers of BOXXen uit de module wilt verwijderen, moet u deze eerst iets optillen en vervolgens naar buiten trekken. De schuiflades kunt u flexibel opdelen met toebehoren zoals inzetbakjes, boxen voor kleine onderdelen of tussenschotten. Dit zorgt voor nog meer overzicht en orde. Optionele antislipmatten op de bodem van de schuiflades voorkomen dat de inhoud gaat schuiven en dempen het geluid.

De WorkMo-module bestaat uit gewichtsgeoptimaliseerde aluminium- en kunststofonderdelen en zijn met elkaar te combineren en koppelen. Deze laten zich zeer eenvoudig op de werklocatie veranderen in een mobiel werkstation en met het u mogelijk op elke plek ergonomisch te werken. Daarnaast dient de WorkMo in de werkplaats als praktische werkplaatswagen waarin gereedschap en werkbenodigdheden kunnen worden opgeborgen. Het uitgebreide accessoireprogramma biedt vele mogelijkheden om de WorkMo aan te passen aan uw persoonlijke eisen. Door de WorkMo uit te breiden met een rollerplaat of rolleradapters, kan het systeem mobiel gemaakt worden.

(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 100
Kleur niet nader gespecificeerd
Breedteraster 2
Diepteraster 4
Gewicht 15,1 kg
Maten (LxBxH) 600 x 465 x 800 mm
Materia(a)l(en) niet nader gespecificeerd
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK