text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Gereedschapstas L 16

Artikelnr.:   6000013930 |  Match code: PC WKZT L 16 |  EAN: 4014599386380
 • open tas voor handgereedschap
 • 15 elastische lussen binnen en buiten geïntegreerde lus voor karabijnhaken combineert
 • perfect met de ProClick Holder en gereedschapsriem
 • compatibel met het gehele ProClick systeem en de SR5 bedrijfswageninrichting
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  250 x 200 x 80 mm
 • Gewicht
  0,37 kg
 • Kleur
  Zwart
  RAL 9017 Verkeerszwart
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
39,33 €

incl. 6,83 € BTW (netto 32,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De L 16 ProClick gereedschaptas biedt opbergruimte en ordelijke rangschikking voor alle soorten handgereedschap en verbruiksartikelen. In het open vak kunt u uw plooimeter of zelfs een kleine accuschroevendraaier netjes opbergen. 15 elastische lussen - negen aan de binnenkant en zes aan de buitenkant - bieden ordelijke opbergruimte voor extra gereedschap, zoals schroevendraaiers en moersleutels.

De gereedschapstas past perfect bij de ProClick houder aan uw gereedschapsriem. Zo heeft u altijd het juiste gereedschap en verbruiksmateriaal bij de hand, en dat bespaart veel tijd bij het werken op een ladder. De gereedschapstas kan ook worden gebruikt als een flexibel en intelligent opbergsysteem op de SR5 bedrijfswageninrichting, in de C-BOXX, de houder of op de AutoAssistant.

Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 250 x 200 x 80 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 80 x 180 x 150 mm
Gewicht 0,37 kg
Materiaal polyester
roestvrij staal
ABS
PA6
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads