text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Houder

Artikelnr.:   6000013927 |  Match code: PC HOLDER |  EAN: 4014599386359
 • maakt het mogelijk Gereedschapstas direct op het lichaam te dragen, en is geschikt voor de ProClick-gereedschapsriem alsook de meeste in de handel verkrijgbare riemen
 • intuïtieve en gepatenteerde klikverbinding
 • die compatibel is met het hele ProClick-systeem
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  85 x 60 x 25 mm
 • Gewicht
  0,07 kg
 • Kleur
  RAL 9017 Verkeerszwart
  RAL 5017 Verkeersblauw
 • Op voorraad
8,11 €

incl. 1,41 € BTW (netto 6,70 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De houder is het hart van het ProClick systeem. Hij is geschikt voor alle ProClick Gereedschapstas en kan worden gecombineerd met alle ProClick accessoires op de markt. Hij is ook compatibel met alle in de handel verkrijgbare riemen met een max. breedte van 5 cm.

De houder is bijzonder praktisch in combinatie met de ProClick gereedschapsriem. Hierdoor kunt u werkmateriaal op uw lichaam dragen, een echte opluchting wanneer u een ladder beklimt, op steigers staat of boven het hoofd werkt. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

De ProClick Holder heeft een actief slot om de gereedschapstas veilig te vervoeren. U hoort een klik wanneer u de twee verbindt, wat aangeeft dat de haak op de tas is vastgeklikt en goed is bevestigd. U moet de blauwe knop indrukken om te ontgrendelen, zo wordt voorkomen dat de gereedschapstas zichzelf ontgrendelt. Dit biedt een aanzienlijke veiligheidsfactor, vooral bij het werken op een ladder of op steigers.

Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 85 x 60 x 25 mm
Gewicht 0,07 kg
Materiaal PA6
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads