text.skipToContent text.skipToNavigation

Autoassistent + Office Organizer Set

Artikelnr.:   1000017467 |  Match code: SET AAS+OFFICE ORG |  EAN: 4045294890025
 • Set bestaande uit de AutoAssistent en de Office Organizer
 • organisatiehulp voor kantoorwerk in de auto
 • kan overal op de passagiersstoel of in het achter
 • compartiment worden gebruikt eenvoudig en snel vast te zetten met het driepuntsgordelsysteem
 • geïntegreerde interfaces voor ProClick gereedschapstassen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  520 x 370 x 270 mm
 • Gewicht
  4,26 kg
 • Kleur
  Zwart
  Blauw
 • Op voorraad
187,43 €

incl. 32,53 € BTW (netto 154,90 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De set bestaande uit AutoAssistent en Office Organizer biedt maximale opbergruimte en perfecte organisatiemogelijkheden voor kantoorwerk in de auto.

De AutoAssistent dient als een praktisch oppervlak om op te schrijven, als organisatorisch hulpmiddel voor documenten en voor het opbergen van diverse kantoorapparatuur.

De set bestaande uit AutoAssistent en Office Organizer biedt maximale opbergruimte en perfecte organisatiemogelijkheden voor kantoorwerk in de auto.

Dankzij het open opbergvak voor mappen, brochures of drinkflessen tot 1,5 L en de geïntegreerde pennenhouder is alles wat belangrijk is in de auto steeds bij de hand Onder het deksel is meer opbergruimte. Het deksel dient tevens als schrijfoppervlak met een clip om je notities op hun plek te houden. Het grote opbergvak kan met behulp van de meegeleverde verdeelschotten in maximaal drie compartimenten worden verdeeld.

 

Met de driepuntsgordel kan de AutoAssistent snel en eenvoudig in de auto worden gemonteerd. Dit betekent dat het kan worden gebruikt op elke stoel in de auto met een geschikte veiligheidsgordel - ook in het achtercompartiment. De AutoAssistent is ook ideaal voor privégebruik (bijvoorbeeld in het midden van de achterbank). Er is ruimte voor alles, van kleurboeken tot speelgoed, alles wat u nodig zou kunnen hebben voor een ontspannen uitstapje met de kleintjes. De gereedschapstas kan na het werk snel en gemakkelijk worden opgeborgen op zijn eigen opgeruimde plaats en is onmiddellijk beschikbaar voor het volgende gebruik.

De Office Organizer kan snel en eenvoudig met een riem aan de hoofdsteun van de passagiersstoel worden bevestigd, waardoor het de perfecte aanvulling is op de AutoAssistent. Het biedt extra opberg- en organisatiemogelijkheden met een hoofdvak voor documenten en mappen tot A4-formaat en diverse kleinere compartimenten en vakken aan de voorzijde. De Office Organizer kan ook los op de rugleuning van de stoel worden gebruikt, zonder de AutoAssistent.

(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 520 x 370 x 270 mm
Gewicht 4,26 kg
Materiaal ABS
polyester
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads