text.skipToContent text.skipToNavigation

AutoAssistent

Artikelnr.:   6000013410 |  Match code: AAS 2.0 |  EAN: 4045294845735
 • Organisatiehulp voor kantoorwerk in de auto kan overal op de passagiersstoel of in het achtercompartiment worden gebruikt ook perfect voor privéritten met de kleintjes eenvoudig en snel vast te zetten met het driepuntsgordelsysteem geïntegreerde interfaces voor ProClick gereedschapstassen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  531 x 361 x 248 mm
 • Gewicht
  2,84 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
151,73 €

incl. 26,33 € BTW (netto 125,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De Auto-Assistent dient als praktische schrijftableau, als organisatorisch hulpmiddel voor documenten en voor het opbergen van diverse kantoorbenodigdheden.

De set bestaande uit Auto-Assistant en Office Organizer biedt maximale opbergruimte en perfecte organisatiemogelijkheden voor kantoorwerk in de auto.

Dankzij het open opbergvak voor mappen, brochures of drinkflessen tot 1,5 L en de geïntegreerde pennenhouder is alles wat belangrijk is in de auto steeds bij de hand Onder het deksel is meer opbergruimte. Het deksel dient tevens als schrijfoppervlak met een clip om je notities op hun plek te houden. Het grote opbergvak kan met behulp van de meegeleverde verdeelschotten in maximaal drie compartimenten worden verdeeld.

Met de driepuntsgordel kan de Auto-Assistant snel en eenvoudig in de auto worden gemonteerd. Dit betekent dat het kan worden gebruikt op elke stoel in de auto met een geschikte veiligheidsgordel - ook in het achtercompartiment. De Auto-Assistant is ook ideaal voor privégebruik (bijvoorbeeld in het midden van de achterbank). Er is ruimte voor alles, van kleurboeken tot speelgoed, alles wat u nodig zou kunnen hebben voor een ontspannen uitstapje met de kleintjes. De gereedschapstas kan na het werk snel en gemakkelijk worden opgeborgen en is onmiddellijk beschikbaar voor het volgende gebruik.

De Office Organizer (Ref. No. 6000013636) is de perfecte aanvulling voor de Auto-Assistant. Deze wordt bevestigd aan de hoofdsteun en biedt extra opbergruimte voor bijvoorbeeld schrijfmappen.

(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 531 x 361 x 248 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 320 x 300 x 175 mm
Gewicht 2,84 kg
Materiaal ABS
aluminium
POM
Staal
Maximale belasting 12 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads