text.skipToContent text.skipToNavigation

Universele ProSafe-haak

Artikelnr.:  6000001258 | Match code: UH PS
 • Wordt in de voorste ProSafe-staander gestoken
 • Zeer praktisch door drie opbergvakken
 • Snel en eenvoudig opbergen van lange ladders en buizen
 • Kleur
  Blauw
 • Gewicht
  0,17 kg
 • Maten (LxBxH)
  199 mm x 187 mm x 32 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
20,81 €

incl. 3,61 € BTW (netto 17,20 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De universele ProSafe-haak is bedoeld voor het snel en eenvoudig plaatsen van de meest uiteenlopende vrachten in de laadruimte, deze beschikt namelijk over drie opbergvakken. In de bovenste grote haak kunt u gemakkelijk buizen leggen of ladders inhangen. In de uitsparing daaronder kunt u snel dunnere stangen en buizen schuiven en wegbergen. De kleine haak in het onderste vak biedt daarnaast ruimte voor kleding of lappen.

De universele haak wordt in de ProSafe-staander van de voertuiginrichting Globelyst of Sortimo HD gehaakt en biedt extra ruimte voor volumegoederen. Dit is een bijzonder praktisch hulpmiddel, omdat het een voordelige oplossing biedt voor het opruimen en inrichten van de laadruimte, die ook nog eens gemakkelijk te gebruiken is en u veel tijd bespaart bij het laden en lossen van het voertuig.

Het geïntegreerde ladingbeveiligingssysteem ProSafe maakt snel en eenvoudig vastbinden mogelijk. Het intelligente systeem dat in de bedrijfswageninrichting is geïntegreerd, zorgt voor een efficiënte workflow van de werkdag en verhoogt de veiligheid. ProSafe-ladingbeveiligingselementen zijn zowel in de staanders van de inrichtingen als in de dwarsbalken, vloer- en wandbekleding aangebracht. Daarmee wordt het vastbinden in een mum van tijd en op een bijzonder arbeidsvriendelijke manier uitgevoerd. Zo bescherm je je lading en ben je makkelijk en snel onderweg.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Blauw
Gewicht 0,17 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 199 mm x 187 mm x 32 mm
Toepassing Jas
Kabel
Ladder
Linten
Slang
Buizen
Stang
Variant Haken
Materia(a)l(en) PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt