text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX.

De kleine organisator.

De i-BOXX is de oplossing als het gaat om het systematisch opbergen van kleine onderdelen.  Dankzij de compacte afmetingen, de transparante afdekking en de vele uitrustingsmogelijkheden is hij zeer flexibel inzetbaar als organisatorisch hulpmiddel, ongeacht of hij zelfstandig wordt gebruikt of is geïntegreerd in de LS-BOXX of het i-BOXX Rack . 

Header_Detailseiten_i-BOXX-neu.jpg

i-BOXX G

9 artikel(s)
i-BOXX Rack G actief
i-BOXX Rack G actief
Ref.: 6000011093
45,13 €
i-BOXX Rack G 3-componenten
i-BOXX Rack G 3-componenten
Ref.: 6000011091
166,98 €
i-BOXX Rack G 5 -componenten
i-BOXX Rack G 5 -componenten
Ref.: 6000011092
250,95 €
i-BOXX 72 G leeg
i-BOXX 72 G leeg
Ref.: 6000010986
26,86 €
i-BOXX 72 G incl. IBS 12 Stk. H63
i-BOXX 72 G incl. IBS 12 Stk. H63
Ref.: 6000010988
49,97 €
i-BOXX 72 G incl. IBS 26 Stk. H63
i-BOXX 72 G incl. IBS 26 Stk. H63
Ref.: 6000010989
49,97 €
i-BOXX 72 G met IBS set 10st. H63 S
i-BOXX 72 G met IBS set 10st. H63 S
Ref.: 6000010993
49,01 €
i-BOXX 72 G4 incl. IBS 11 Stk. H63
i-BOXX 72 G4 incl. IBS 11 Stk. H63
Ref.: 6000011362
49,97 €
i-BOXX wandhouder G
i-BOXX wandhouder G
Ref.: 6000011032
31,22 €

i-BOXX G

De i-BOXX G van Sortimo is de optimale transportoplossing voor het veilig en ordelijk opbergen van kleine onderdelen. De compacte afmetingen van slechts 367 x 316 x 72 mm en het lage gewicht van 0,9 kg bieden u alle flexibiliteit dankzij de talloze montagemogelijkheden. De i-BOXXen G kunnen afzonderlijk worden gebruikt of eenvoudig worden geïntegreerd in onze andere systemen, zoals de LS-BOXXen 306 G. De i-BOXX G is natuurlijk ook compatibel met Sortimo-voertuigapparatuur. De i-BOXX G is een flexibele organizer voor kleine onderdelen zoals schroeven, pluggen en nog veel meer. Het transparante deksel biedt een permanent overzicht van de inhoud en voorkomt het eindeloos doorzoeken, zonder dat u de BOXX ook maar hoeft te openen. Bovendien kunnen alle BOXXen met behulp van extra onderdelen aan uw persoonlijke wensen worden aangepast. De integratie van Inzetboxen zorgt er steeds voor dat je kleine onderdelen overzichtelijk zijn opgeborgen. .Koop uw i-BOXX en de bijpassende rekken bij Sortimo.

Praktische hulp in verschillende situaties: De i-BOXX G van Sortimo

U kunt niet alleen kleine materialen gemakkelijk en overzichtelijk in deze compacte BOXX bewaren en met de inzetbakken rangschikken. Om op alle situaties voorbereid te zijn, bieden wij u de complete i-BOXXen-sets aan. Of het nu gaat om een basisset voor de beveiliging van de lading, een EHBO-doos of een nooduitrusting, met de handige sets hebt u alles direct bij de hand. De EHBO-kits zijn uitgerust volgens de DIN-normen voor bedrijfs- of autogereedschapskits en kunnen zodoende probleemloos in uw bedrijf worden gebruikt. De Car-Safety-Set bevat naast het verbandmateriaal een veiligheidsvest en een gevarendriehoek. Zo bent u optimaal uitgerust bij pannes of ongevallen.

Uw materiaal overzichtelijk opgeborgen dankzij de transparante i-BOXX G

Om het dagelijks werk te vereenvoudigen, kan elke Sortimo i-BOXX met de zijdelingse geleiders gemakkelijk worden geïntegreerd in andere BOXX-systemen. Met een zachte klik kan de BOXX worden uitgeschoven en gebruikt voor de LS-BOXXen 306 G en het i-BOXX Rack G. Alle i-BOXXen kunnen voor het transport veilig in dit rack worden opgeborgen. Op de plaats van gebruik kunnen de Boxen heel eenvoudig door eenvoudig optillen uit het rack worden gehaald. Het rack is in de webshop als een afzonderlijk element verkrijgbaar, dat door stapeling kan worden uitgebreid tot een volledig rek. De module bezit bovendien een uitklapbare en ergonomische handgreep, zodat u de box op elk moment op een aangename en veilige manier naar uw plaats van gebruik kunt dragen.
Of u nu één element nodig hebt of een module kiest, onze i-BOXX racks G kunnen eenvoudig worden gestapeld met een intelligent kliksysteem – voor een volledige flexibiliteit. Wenst u nu orde op uw werkplaats, neem dan een kijkje op de webshop van Sortimo voor volledig uitgeruste rackmodules. Deze modules zijn al uitgerust met i-BOXXen 72 G of LS-schuifladen. Voor een veilige en aangename werkdag vindt u hier ook modules met geïntegreerde inzetboxen.Of u kunt uw gewenste BOXXen individueel selecteren en aanpassen zoals in een bouwpakket.

Uiterst compatibel met andere Sortimo-systemen

Veilig onderweg naar het werk en toch mobiel – nu mogelijk dankzij de vele combinatiemogelijkheden van ons BOXXen-systeem. Afhankelijk van welke en hoeveel materialen u moet vervoeren, kunnen de racks flexibel aan uw eisen worden aangepast. U kunt ze als mobiel rek gebruiken en naar believen monteren met L-BOXXen G4/G of LS-BOXXen 306 G. Zo hebt u niet alleen een overzicht van uw kleine onderdelen, maar kunt u ook op een veilige manier grotere gereedschappen in een reksysteem transporteren. Voor volledige flexibiliteit omvat dit systeem actieve en inactieve racks. Actieve racks kunnen eenvoudig worden gescheiden van de andere onderdelen van het reksysteem indien ze overbodig zijn. Het rack kan veilig worden gemonteerd op de bodemplaat, de kofferrails, de MultiSlide en de adapterplaat, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de ladingzekering. Stel orde op zaken en koop uw i-BOXX G in de webshop van Sortimo. Voor vragen en suggesties staat een uitstekende klantenservice ter beschikking en uiteraard zijn snelle levertijden voor ons vanzelfsprekend.