text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX wandhouder G

Artikelnr.:   6000011032 |  Match code: I-WH G |  EAN: 4045294733957
 • i-BOXXen die te allen tijde bij de hand
 • kunnen worden gemonteerd op het wagenstellingsysteem, op de achterdeur of in de werkplaats
 • robuust en belastbaar
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  354 x 322 x 46 mm
 • Gewicht
  0,38 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
31,22 €

incl. 5,42 € BTW (netto 25,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De i-BOXX wandhouder G zorgt ervoor dat al uw i-BOXXen duidelijk zichtbaar en snel toegankelijk zijn in uw auto of werkplaats. Als u de i-BOXX G in de houder wilt bevestigen, plaatst u deze op de haak aan de onderkant en klikt u deze vast. De ontgrendelingshendel van de wandhouder bevindt zich direct naast de hendel van de i-BOXX, zodat deze met één hand kan worden ontgrendeld en verwijderd.

De wandhouder kan worden gemonteerd op het geperforeerde aluminium rooster of op de achterdeur van de bus. Het is ideaal voor i-BOXXes die u dikwijls nodig hebt of voor I-BOXXen die in noodgevallen snel toegankelijk moeten zijn.

Het bevestigingsmateriaal wordt niet meegeleverd.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 354 x 322 x 46 mm
Gewicht 0,38 kg
Materiaal ABS
Geschikt voor i-BOXX
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt