text.skipToContent text.skipToNavigation

XL-BOXX ADR

Artikelnr.:  6000013894 | Match code: XLB ADR
 • Doordachte en ruime opbergkoffer. Volledig compatibel met het gehele L-BOXX-systeem, T-BOXX- en Hilti 20-koffer. Gecertificeerde container voor gevaarlijke goederen volgens ADR. Compatibel met Sortimo-bedrijfswageninrichtingssystemen
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  3,23 kg
 • Maten (LxBxH)
  607 mm x 395 mm x 179 mm
 • Op voorraad leverbaar in 10 - 12 werkdagen
95,59 €

incl. 16,59 € BTW (netto 79,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Dankzij het grote opbergvolume is de XL-BOXX ADR uitstekend geschikt voor het vervoeren van machines en gereedschappen. Draadloze gereedschappen op accu worden nu veel gebruikt als elektrisch handgereedschap. Daarom is de XL-BOXX ADR goedgekeurd voor het vervoer van gevaarlijke goederen in overeenstemming met ADR, RID, IMDG-code, VN-aanbevelingen voor het vervoer van gevaarlijke goederen, ICAO-TI en IATA-DGR. De goedkeuring is echter alleen van toepassing in combinatie met het meegeleverde dekselinzetstuk en een gespecificeerd schuimrubber inleg. Deze kunt u snel en eenvoudig op maat maken via onze mySortimo inlay configurator.

 De maximaal bruikbare binnenafmetingen zijn 525 x 302 x 109 mm³ en het brutogewicht van de XL-BOXX mag niet meer zijn dan 12,6 kg (≈ 9 kg lading).De XL-BOXX breidt het L-BOXX-systeem uit met een volledig compatibele, ruime en goed doordachte grote opbergkoffer. Met een opslagruimte van ongeveer 30 liter biedt de BOXX plaats aan omvangrijke, zware en logge apparatuur, die dankzij het systeemconcept correct, efficiënt en tijdbesparend kan worden opgeslagen en vervoerd. De XL-BOXX biedt veel ruimte en kan ook afzonderlijk voor elke toepassing worden opgedeeld met behulp van verdelingen die naar wens kunnen worden gepositioneerd en in combinatie met het deksel volledig afsluiten. Hierdoor kunnen L-BOXX-inlays en accessoires onbeperkt in de XL-BOXX worden gebruikt. Voor maatwerkoplossingen kan het interieur naar wens worden aangepast aan de lading met behulp van de mySortimo-inlay schuimrubberen inleggen. Het functionele ontwerp overtuigt door een laag eigen gewicht, maar voldoet toch aan alle eisen op het gebied van robuustheid, draagvermogen en transportbescherming. Zo worden te transporteren gereedschappen en verbruiksmaterialen optimaal beschermd tegen invloeden van buitenaf en beschadigingen. Het concept achter het Sortimo EcoSystem heeft ook bij de XL-BOXX de hoogste prioriteit. Dit wordt zeer duidelijk als het gaat om compatibiliteit met andere BOXXen. De hele L-BOXX-familie en ook de T-BOXXen kunnen op de XL-BOXX worden bevestigd en efficiënt als een gecombineerde eenheid worden vervoerd. Dat kan met Sortimo BOXXen, maar ook met de maat 20 koffer van onze partner Hilti.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 25
Kleur Zwart
Gewicht 3,23 kg
Binnenmaten (LxBxH) 347,0 x 570,0 x 133,0 mm
Maten (LxBxH) 607 mm x 395 mm x 179 mm
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 100
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt