text.skipToContent text.skipToNavigation

Metalen koffer KM350 leeg

Artikelnr.:   5228710 |  Match code: MM 350 |  EAN: 4014599228710
 • Door bediening met één hand is het gemakkelijker werken
 • individueel aan te passen binnenruimte
 • in alle transportoplossingen van Sortimo integreerbaar
 • Schuimrubber inleg minimaliseert storende ratelende geluiden
 • aangenaam draagcomfort
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  440 x 330 x 170 mm
 • Gewicht
  3,68 kg
 • Kleur
  Blauw
 • Op voorraad
106,24 €

incl. 18,44 € BTW (netto 87,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De metalen koffer WM 350 overtuigt door zijn betrouwbare, praktische en tijdloze design. Met de optioneel verkrijgbare verdelerset (artikelnr. 49232991) kan het interieur individueel worden onderverdeeld in compartimenten.   Dit betekent dat uw verbruiksmaterialen en gereedschappen veilig bewaard en vervoerd kunnen worden.

Draagcomfort, praktische bediening met één hand, een openingshoek van 120 graden zorgen voor een hoog werkcomfort. In het deksel van de metalen koffer vind je standaard een schuimrubberen inleg die voorkomt dat de inhoud van de koffer door elkaar wordt gehaald en wordt de inhoud beschermd tegen beschadigingen.

Met behulp van PVC geleiders, kofferplateau of de multislide kan de metalen koffer worden geïntegreerd in de bedrijfswageninrichtingen van Sortimo en de WorkMo-module. 

De rangschikking van de inzetbakjes kan naar wens worden aangepast, ook het uitnemen van afzonderlijke inzetbakjes behoort tot de mogelijkheden. Bovendien hebt u met de inzetbakjes altijd de huidige voorraad kleine onderdelen en verbruiksmiddelen in het oog. Daarmee kunt u tijdig reageren op knelpunten en uitvaltijden voorkomen.
De metalen koffer overtuigt als betrouwbaar en praktisch ordeningssysteem. Hoge belading en zwaar materieel zijn geen beperking wat betreft functionaliteit. Praktische éénhandsbediening met een 120 graden openingshoek van het deksel en de flexibele indeling in het interieur zorgt ervoor dat uw werkzaamheden beduidend vlotter verlopen. Met de ergonomisch gevormde draaggreep aan de voorkant, is de metalen koffer comfortabel in het gebruik en biedt u een bijzonder aangenaam draagcomfort. De standaard inbegrepen schuimrubberen dekselinleg sluit de inzetbakjes aan de bovenkant af en zorgt ervoor dat de daarin opgeborgen voorwerpen niet door elkaar raken.  De metalen koffer kan zonder problemen in Sortimo-voertuiginrichtingen en WorkMo-module geïntegreerd worden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 440 x 330 x 170 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 421 x 316 x 169 mm
Gewicht 3,68 kg
Materiaal Staal
Maximale belasting 12 kg
Variant leeg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads