text.skipToContent text.skipToNavigation
16-aug-2018

Sortimo opnieuw uitgeroepen tot 'Best Brand'

Voor het vijfde jaar op rij al verkozen de lezers van het Duitse vaktijdschrift ‘Werkstatt’ Sortimo tot ‘Best Brand’ in de categorie ‘werkplaats- en voertuiginrichting’. Eens te meer een erkenning vanop het terrein, door de kritische vaklui die dagelijks aan de slag gaan met hun bedrijfswageninrichting. Het is dan ook met de nodige trots dat Sortimo het komende jaar de titel ‘Best Brand 2018’ zal dragen.

“We hechten erg veel waarde aan deze prijs,” zegt Nick Van Dessel, marketing manager van Sortimo Belux, “die een benchmark is in de branche en bovendien een betrouwbare maatstaf is voor de waardering en positionering van onze producten en oplossingen bij een belangrijk segment van onze doelgroep.”  

Sortimo wil het de gebruikers van haar bedrijfswageninrichtingen tijdens de werkdag zo makkelijk mogelijk maken, met het aanbieden van slimme ontwikkelingen. Voor elke vereiste en voor elke branche een gepaste oplossing, dat is het uitgangspunt. Daarom wordt continu gewerkt aan de ontwikkeling van intelligente mobiliteits- en transportoplossingen die de gebruiker een serviceaanbod geeft dat veel verder gaat dan enkel de eenvoudige rekkensystemen en dat een meerwaarde oplevert voor zijn activiteiten.

icon_balken-pressedownloads Download-Center
221 KB
Downloaden als PDF
179 KB
icon_word-download
Downloaden als een Word-bestand
16 KB
icon_jpg-download
Download afbeeldingen
344 KB
Zip-Icon
Download compleet
Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be
Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK