text.skipToContent text.skipToNavigation
21-sep-2018

mySortimo configuratie – de snelste manier naar je eigen individuele SR5 voertuiginrichting

Sortimo International GmbH maakt het mogelijk om in enkele stappen je eigen individuele SR5 voertuiginrichting te configureren met mySortimo. De eerste online configuratietool met bestelmogelijkheden biedt klanten van mySortimo alle voordelen van een 100% geïndividualiseerde en branchegerichte voertuiginrichting én rond de klok beschikbaarheid. Sortimo start aanvankelijk met online mySortimo configuratie in een pilootproject met een beperkte productrange. Deze zal continu geoptimaliseerd en uitgebreid worden om gebruikers uiteindelijk volledige beschikbaarheid van alle SR5-componenten te garanderen tegen januari 2019.

Sortimo, marktleider voor bedrijfsvoertuiginrichting en intelligente mobiliteit, maakt dankzij de mySortimo configuratietool eenvoudige configuratie van de SR5-inrichtingen mogelijk in slechts enkele stappen. Op www.mySortimo.be kunnen klanten voortaan in enkele stappen hun eigen SR5-inrichting configureren, conform de specifieke vereisten van hun branche, direct bestellen via het mySortimo platform en genieten van bijkomende diensten. Afspraakcoördinatie is voor het eerst volledig online mogelijk, gewoon door de gewenste datum voor installatie in te geven. De configuratietool staat continu ter beschikking. 

Zo werkt de online configuratietool mySortimo configuratie

Na selectie van het voertuig in kwestie krijgt de gebruiker twee startmogelijkheden: de mySortimo Smart Assistant suggereert een configuratie gebaseerd op de sector, die dan met behulp van configuratietools verder geïndividualiseerd kan worden, of je hebt uiteraard de optie om de SR5-rekken individueel te gaan ontwerpen en configureren volgens je eigen wensen en visie.    

Tijdens de configuratie krijgt de gebruiker interactieve informatie over alle componenten te zien, die nuttig zijn voor het totaal van het SR5-systeem. Hij krijgt verder ook extra aanbiedingen op maat. Accessoires specifiek voor bepaalde sectoren zoals bakken, BOXXen, inlegstukken voor gereedschap en individuele labels kunnen eveneens in de configuratie geïntegreerd worden.    

De gebruiker geniet van een volledig overzicht over alle kosten dankzij de dynamische prijscalculatie van de online configuratetool. Elke aanpassing wordt live toegevoegd aan de berekening voor het complete pakket componenten, zodat de kost in iedere fase duidelijk is en beslist kan worden hoe uitgebreid de voertuiginrichting moet zijn. Het mySortimo platform bewaart deze data en geeft permante toegang, zodat de configuratie in een latere fase verdergezet kan worden. Na afronding van het order gebeurt de installatie van het SR5-systeem wereldwijd in alle Sortimo-vestigingen en gecertificeerde installatiepartners.    

Voor de start van de SR5 configuratietool is een initieel basisaanbod verkrijgbaar, dat geleidelijk zal worden geoptimaliseerd en uitgebreid.

Perscontact
Nick van Dessel
Manager
Marketing
+32 2 355 03 70
nvandessel@sortimo.be