text.skipToContent text.skipToNavigation

Prijzen en onderscheidingen

Een veelheid aan prijzen en onderscheidingen maakt ons trots en spoort ons aan om te blijven werken voor innovatieve oplossingen waarin onze klant en de optimalisatie van zijn dagelijkse werk centraal staan.

L-BOXX G4


De L-BOXX G4 is onderscheiden met de „Best Of Industriepreis 2018“.

Koop nu

L-BOXX


… een prijs voor uitstekende prestaties op het gebied van design.

Koop nu

L-BOXX G4


L-BOXX G4: … voor innovatieve, ingenieuze functionaliteit en origineel design. De pro-K Award wordt jaarlijks uitgereikt door pro-K Industrieverband Halbzeuge und Konsumprodukte aus Kunststoff e. V.

Koop nu

ProCargo CT1


… een prijs voor uitstekende prestaties op het gebied van design. De iF Design Award wordt één keer per jaar uitgereikt door 's werelds oudste onafhankelijke designinstituut, het iF International Forum Design GmbH in Hannover.

ProCargo CT1


… een prijs voor uitstekende prestaties op het gebied van design.

TopSystem


…een onderscheiding voor de meest geavanceerde industriële producten en oplossingen.

Koop nu

L-BOXX G4


De L-BOXX G4 werd bekroond met de German Design Award 2018 als winnaar voor zijn „excellent product design“ in de categorie „Workshop and Tools“. De prijs wordt jaarlijks uitgereikt door de Duitse merken- en designerinstantie, waarvan het doel is om ook de economie op het gebied van design te promoten.

Koop nu

Beste merk van het jaar


Vier keer op rij is Sortimo „Beste merk van het jaar“. Het in Stuttgart gevestigde ETM-Verlag heeft de lezers van het tijdschrift WERKSTATT op dit moment de beste merken op het gebied van service en aftersales laten stemmen. In de categorie „Werkplaats- en voertuiguitrusting“ hebben de lezers Sortimo nu al voor het vierde jaar op rij als beste gekozen.

WorkMo


… voor een verschil in design en het stellen van nieuwe normen. Onderscheiding „Special Mention“ in de categorie „Vervoer“.

Koop nu

TopPerformer van het jaar:


Al voor het tweede jaar op rij werd Sortimo verkozen tot „Autoflotte TopPerfomer“. Namens het vakblad Autoflotte interviewde een onafhankelijk marktonderzoeksbureau verantwoordelijke wagenparkbeheerders van verschillende bedrijven en wagenparkgroottes als onderdeel van de Autoflotte FuhrparkMonitor. Hierbij heeft Sortimo in de categorie „Voertuigupgrades“ de beste imagowaarden behaald.

Sortimo HD


… voor toekomstbestendig design in de categorie „Vervoer, verkeer“.

WorkMo


De pro-K Award erkent de WorkMo als een uitstekende oplossing in de categorie „Opslag- en vervoersysteem“

Koop nu

FlexRack


Het flexibele reksysteem FlexRack is onderscheiden met het predicaat "Best Of Industriepreis 2016".

Globelyst M


De inrichting Globelyst M is onderscheiden met het predicaat „Best Of Industriepreis 2013“.

Bayerische Mittelstandspreis


De jury van de Bayerische Mittelstandspreis heeft in dit jaar uit 23 gegadigden Sortimo International GmbH als prijswinnaar van de Bayerische Mittelstandspreis gekozen. De prijs is toegekend voor bijzonder creatieve oplossingen en uitstekende ondernemersprestaties.

We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK