text.skipToContent text.skipToNavigation
Vandaag al aan de eisen van morgen voldoen, is niet alleen een visie, maar ook het hoofdmotief van Sortimo International GmbH en een duidelijke consequentie van onze succesvolle bedrijfsgeschiedenis. Heel het productassortiment van Sortimo wordt in de hoofdvestiging en enige productiefaciliteit in Zusmarshausen geproduceerd en van daaruit over heel de wereld verspreid.
zitat_anf-zeichen

Als markt- en innovatieleider werken wij permanent om voor onze klanten door een efficiënt, toekomstgericht en winstgevend beheer de grootst mogelijke meerwaarde in het dagelijkse werk mogelijk te maken. Bij de ontwikkeling van nieuwe of de optimalisering van bestaande producten, staat voor ons het voordeel voor de klant altijd centraal.

Want: wij willen niet alleen klanten werven, wij willen fans winnen. En daarvoor doen wij alles!

zitat_ausf-zeichen
Klaus Emler und Reinhold Braun,
Managing Directors Sortimo International
Doordachte ergonomie, beste passieve veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid zijn kenmerken die onze producten reeds van bij de start tijdens het zware dagelijkse werk onderscheiden. Onze klanten waarderen daarom niet alleen de hoge kwaliteit en mobiliteit van de Sortimo-producten, maar vooral ook hun functionaliteit en de volledige compatibiliteit met het complete Sortimo-Ecosystem.

Samen met een universeel net van eigen vestigingen en stations in Duitsland en negen internationale dochterondernemingen zijn wij altijd dicht bij onze klanten en kunnen wij hun eisen en wensen altijd snel en betrouwbaar vervullen.

Innovatiekracht is altijd al onze troef en onze motor waarmee we als markt- en technologieleider een vaste plaats in de branche hebben veroverd. Door onderzoek en ontwikkeling van nieuwe technologische en progressieve oplossingen garanderen wij dat de Sortimo-producten de markteisen altijd een stap voor zijn. De verworven expertise zorgt ervoor dat de innovaties en systeemoplossingen die hier tot stand komen niet kunnen worden gekopieerd - en al zeker niet wat betreft hun kwaliteit “Made in Germany”.

Uw Sortimo Managing Directors 

We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK