text.skipToContent text.skipToNavigation

Tijdens de SR5-voordeelweken tot en met 31/08/2020 profiteert u dubbel:

SR5-vorteilswochen-icons

als u uw nieuwe SR5-voertuiginrichting bestelt, ontvangt u

10 labels incl. bedrukking gratis EN
tot wel 500,00 euro korting op uw nieuwe voertuigbestickering.

icon-anchor-labels
mySortimo labels
icon-anchor-graphics
mySortimo graphics
Zo werkt het:
mySortimo labels

als u uw nieuwe SR5-voertuiginrichting bestelt, ontvangt u 10 labels incl. bedrukking gratis

Plan samen met ons uw nieuwe SR5-voertuiginrichting en gebruik het advies voor de sortering van uw gereedschappen en verbruiksmaterialen volgens de 5S-methode. De labeletiketten kunt u meteen ontwerpen of gewoon achteraf online via onze labelconfigurator ontwerpen.

Contactgegevens

Configureer uw SR5-voertuiginrichting zelf online. Na uw bestelling ontvangt u een e-mail met een tegoedbon voor 10 labels.

Nu configureren
Hier leest u hoe u uw labels achteraf kunt aanmaken:

* Het aanbod geldt zowel bij een online-bestelling via een Sortimo-vestiging of -station alsook bij een bestelling van uw online geconfigureerde SR5-inrichting op www.mySortimo.be / in mySortimo configuration. Alleen geldig in de actieperiode tot en mat 31-08-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk. Actie niet cumuleerbaar met andere kortingen en/of promoties

mySortimo graphics

Koop SR5 in een Sortimo-vestiging of -station en ontvang tot wel 500,00 euro korting op uw nieuwe voertuigbestickering

Bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting ontvangt u van Sortimo een aanzienlijke korting op uw voertuigbestickering. Profiteer van dit unieke one-stop-shopping-aanbod en bespaar waardevolle tijd door uw voertuig in één klap zowel aan de binnen- als aan de buitenkant in een professionele bedrijfsvoertuig te veranderen.**

** Het aanbod geldt bij aankoop van een SR5-voertuiginrichting in een Sortimo-vestiging of bij deelnemende stations. De korting geldt alleen voor de kleeffolieset, niet voor de bestickeringswerkzaamheden. Alleen geldig in de actieperiode tot en mat 31-08-2020. Een uitbetaling in contanten is niet mogelijk.