text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Houder

Artikelnr.:  6000013927 | Match code: PC HOLDER
 • maakt het mogelijk Gereedschapstas direct op het lichaam te dragen, en is geschikt voor de ProClick-gereedschapsriem alsook de meeste in de handel verkrijgbare riemen
 • intuïtieve en gepatenteerde klikverbinding
 • die compatibel is met het hele ProClick-systeem
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,07 kg
 • Maten (LxBxH)
  85 mm x 60 mm x 25 mm
 • Op voorraad leverbaar 21.01.2022
6,41 €

incl. 1,11 € BTW (netto 5,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De houder is het hart van het ProClick systeem. Hij is geschikt voor alle ProClick Gereedschapstas en kan worden gecombineerd met alle ProClick accessoires op de markt. Hij is ook compatibel met alle in de handel verkrijgbare riemen met een max. breedte van 5 cm.

De houder is bijzonder praktisch in combinatie met de ProClick gereedschapsriem. Hierdoor kunt u werkmateriaal op uw lichaam dragen, een echte opluchting wanneer u een ladder beklimt, op steigers staat of boven het hoofd werkt. Alles wat je nodig hebt is binnen handbereik.

De ProClick Holder heeft een actief slot om de gereedschapstas veilig te vervoeren. U hoort een klik wanneer u de twee verbindt, wat aangeeft dat de haak op de tas is vastgeklikt en goed is bevestigd. U moet de blauwe knop indrukken om te ontgrendelen, zo wordt voorkomen dat de gereedschapstas zichzelf ontgrendelt. Dit biedt een aanzienlijke veiligheidsfactor, vooral bij het werken op een ladder of op steigers.

Het ProClick-systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken die zich naadloos integreert in de werkdag van elke professional. Ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH, is de ProClick een productlijn die het mogelijk maakt om gereedschap en werkmaterialen direct bij u te dragen met behulp van textiel zakken/tassen. Het is ook perfect te combineren met het EcoSystem van Sortimo en BOSCH. Met andere woorden, het is compatibel met een grote verscheidenheid aan bestaande Sortimo en BOSCH producten - ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee hoofdelementen: De ProClick houder en de haak. Wanneer u de twee voorwerpen samenbrengt, is er een "klik", die aangeeft dat de haak is vastgeklikt en stevig is bevestigd. Het ProClick systeem is een ideale metgezel in vrijwel alle situaties van uw dagelijks werk, omdat de tassen zowel in de bekende Sortimo ProSafe als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd, met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook gebruikt kunnen worden als accessoires in de bedrijfswageninrichting, en omgekeerd kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick tassen, die met de gereedschapsriem meegenomen kunnen worden op de bouwplaats. Naast de bevestigingsmogelijkheden op de bedrijfswageninrichting, hebben ook andere Sortimo producten, zoals de AutoAssistant en de C-BOXX, bevestigingspunten voor de ProClick tassen. Ze kunnen hier dus ook snel worden opgehangen en dienen als extra opslagplaats. De ProClick tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van stevig polyester (1000 den) en voorzien van praktische verdelers, lussen en houders, zodat gereedschap en verbruiksartikelen allemaal hun eigen vaste plaats hebben en gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Vooral in combinatie met de gereedschapsriem bieden de ProClick-tassen, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht van het werkmateriaal, kunnen ze vooraf worden geladen naargelang van de specifieke taak en kunnen ze snel worden vervangen. De reflecterende strips aan de zijkanten verbeteren de zichtbaarheid in het donker en bieden extra bescherming - vooral in de donkere wintermaanden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur Zwart
Gewicht 0,07 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 85 mm x 60 mm x 25 mm
Materia(a)l(en) PA6
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt