text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick harnas S/M

Artikelnr.:   6000015243 |  Match code: PC STG S M |  EAN: 4014599453587
 • Gewatteerde schouderriem maat S/M
 • bandlengte 90 - 125 cm, traploos instelbaar
 • complementeert de ProClick Tool Belt
 • voor ergonomische lastverdeling op het lichaam
 • montage voor de ProClick houder en ingebouwde vakken voor gereedschap
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  370 x 150 x 80 mm
 • Gewicht
  0,39 kg
 • Kleur
  Zwart
  Sortimo Blauw
 • Op voorraad
47,19 €

incl. 8,19 € BTW (netto 39,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De ProClick-schouderriem is een ideale aanvulling op de ProClick-gereedschapsriem. Dankzij de karabijnhaken op de verstelbare banden kan de riem snel en eenvoudig aan de D-ring van de gereedschapsriem worden bevestigd. Dit verdeelt de belasting op de gereedschapsriem perfect over het lichaam, wat het ergonomisch werken met ProClick-gereedschapstassen ten goede komt.

De ademende mesh vulling in de schouderzone verbetert ook het comfort, vooral tijdens lang en intensief werk. Met twee ingebouwde spoellussen kan de ProClick-houder ook worden bevestigd. ProClick-gereedschapstassen kunnen dus ook op borsthoogte worden gebruikt, zodat gereedschappen altijd binnen bereik zijn. Andere compartimenten bieden ruimte voor extra gereedschap, zoals schroevendraaiers en pennen op de borstgordel.

De ingebouwde ophanglus betekent dat de schoudergordel direct aan de Sortimo bedrijfswageninrichtingen kan worden opgehangen, hetzij aan de Globelyst4-reling, hetzij aan de SR5-logodrager, wanneer deze niet in gebruik is, en dus direct klaar is voor de volgende job.

De maat S/M-banden kunnen traploos worden afgesteld van 90 tot 125 cm. Het gewatteerde gebied heeft een lengte van 42 cm.

Leveringsomvang Schouderriem S/M, zonder ProClick-gereedschapsriem.

Het ProClick systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken, die naadloos aansluit op de behoeftes tijdens een werkdag van iedere vakman of servicemonteur. Het ProClick systeem is ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH. Met deze unieke productlijn kunt u gereedschappen en materialen direct op het lichaam dragen door het gebruik van polyester tassen. Ze zijn ook naadloos geïntegreerd in het Sortimo en BOSCH EcoSysteem. Dit betekent dat ze compatibel zijn met een groot aantal producten die al deel uitmaken van het Sortimo en BOSCH assortiment en zo de bestaande producten aanvullen met extra opslag- en sorteermogelijkheden, ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee essentiële elementen: De ProClick houder en de haak Als u de twee bij elkaar brengt, "klikt" deze één keer, wat betekent dat de haak vergrendeld en stevig vastzit. Het ProClick systeem kan in bijna alle dagelijkse werksituaties gebruikt worden, aangezien de ProClick gereedschapstassen zowel in de Sortimo ProSafe ladingbeveiliging als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook als accessoires in de bedrijfswageninrichting gebruikt kunnen worden. Andersom kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick gereedschapstassen, die mee naar de plaats van gebruik genomen kunnen worden met behulp van de ProClick gereedschapsriem. Dankzij de geïntegreerde haken zijn de ProClick gereedschapstassen compatibel met andere Sortimo producten, zoals de C-BOXX of de AutoAssistant. De ProClick gereedschapstassen kunnen hieraan dus snel aan opgehangen worden en kunnen dienen als extra opbergruimte. De ProClick gereedschapstassen van robuust polyester zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Praktische verdeelschotten binnenin en lussen en houders aan de buitenkant van de ProClick gereedschapstassen zorgen ervoor dat gereedschappen en materialen stevig op hun plek blijven, maar tegelijk gemakkelijk voor het grijpen blijven. In tegenstelling tot uw broekzakken, bieden de ProClick gereedschapstassen een perfect overzicht van de werkmaterialen en kunnen ze van tevoren ingepakt en voorgesorteerd worden afhankelijk van de toepassing. De reflecterende strepen aan de zijkant maken u ook in het donker goed zichtbaar en bieden extra bescherming, vooral in de donkere wintermaanden.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 370 x 150 x 80 mm
Gewicht 0,39 kg
Materiaal polyester
ABS
Staal
Maximale belasting 24 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads