text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-spanband 0,93 m

Artikelnr.:  1000000227 | Match code: PSH GA
 • eenvoudige beveiliging van gasflessen
 • optimaal voor het Sortimo TopSystem met ProSafe-dwarsdragers
 • De band wordt in de enkele verankeringspunten of in de spanrail ProSafe gehangen
 • Bovendien kan de band universeel in het voertuig worden ingezet
 • Kan tot 400 daN worden belast
 • Farbe
  Antraciet
 • Gewicht
  0,53 kg
 • Maße (LxBxH)
  200 x 50 x 65 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
24,03 €
U bespaart online – t.o.v. 25,29 €

incl. 4,17 € BTW (netto 19,86 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De ProSafe-spanband met een lengte van 0,93 m is speciaal ontwikkeld voor de beveiliging van gasflessen en voor de beveiliging van goederen op het Sortimo TopSystem in de ProSafe-variant. Hierbij wordt de band in de enkele verankeringspunten of in de spanrail ProSafe gehangen.

Bovendien kan de band universeel in het voertuig worden ingezet. Met de ratel kunnen hogere spankrachten worden bereikt dan met het klemslot. Hiermee kunt u ook zware objecten professioneel vastzetten. De op maat te snijden antislipmat (art.nr.: 6000003365) voorkomt bovendien dat de lading wegglijdt. Bij ladingen met scherpe randen kan het beste een randbescherming worden gebruikt, ter bescherming van de spanband en de lading.

Opmerking: bij het transport van gasflessen is voertuigventilatie met vrije openingen wettelijk verplicht. Ons assortiment met originele accessoires bevat een ventilatiesysteem dat hiervoor kan worden gebruikt.

Het geïntegreerde ladingsbevestigingssysteem ProSafe maakt het snel een eenvoudig vastsjorren mogelijk. Het intelligente en in de voertuiginrichting geïntegreerde systeem zorgt voor een efficiënte bedrijfsvoering en veiligheid. ProSafe-ladingsbevestigingselementen zijn zowel in de staanders van de inrichtingsblokken als in de verbindingen, bodem- en wandbekledingen inbegrepen, waarmee het vastsjorren in een handomdraai mogelijk is en zorgen voor een bijzonder arbeidsvriendelijke inrichting. Daarmee wordt zowel de lading als het voertuig gespaard en bent u snel en veilig onderweg.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Farbe Antraciet
Gewicht 0,53 kg
Maße (LxBxH) 200 x 50 x 65 mm
Material(ien) PA6
polyester
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  We gebruiken cookies om u beter van dienst te zijn. Als u doorgaat op deze website, stemt u in met het gebruik van cookies.OK