text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe-vrachtnet 775 x 1025 mm

Artikelnr.:  1000004935 | Match code: LASIN PS 775X1025
 • ideaal voor moeilijk vast te zetten ladingen met een grillige of ronde vorm
 • uiterst robuust en scheurvast
 • maasgrootte 100 mm, riembreedte 25 mm
 • vier spanbanden met klemslot
 • door DEKRA gecontroleerd en gecertificeerd
 • Gewicht
  0,76 kg
 • Maten (LxBxH)
  775 mm x 1.025 mm x
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
59,90 €
U bespaart online – t.o.v. 62,80 €

incl. 10,40 € BTW (netto 49,50 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe-vrachtnet zet uw kostbare vracht stevig vast op het laadvlak en is bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten ladingen met een grillige of ronde vorm. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net aan de montagerails die op de rand van de laadvloer zijn aangebracht bij de ProCargo CT1 worden vastgehaakt. Daardoor hebt u altijd een passend verankeringspunt bij de hand en bent u uiterst flexibel in de omgang met uw lading, wat u veel tijd bespaart bij het op een professionele manier vastzetten van uw vracht.

Het net is uiterst robuust en scheurvast en is gemaakt van eersteklas materiaal, waardoor het een zeer lange levensduur heeft. De maasgrootte is ong. 100 mm bij een singelbandbreedte van 25 mm. Op het net zijn vier spanbanden met klemslot aangebracht.

De kwaliteit en de functionaliteit van het vrachtnet zijn gecontroleerd en gecertificeerd door de Dekra overeenkomstig richtlijn VDI 2700 blad 3.3. De belastbaarheid tot 400 daN is bij de certificering eveneens door Dekra getest – u kunt dus vertrouwen op een langdurig en efficiënt gebruik van het ProSafe-vrachtnet. En nog beter, door de flexibiliteit van het ProSafe-systeem bespaart u bovendien veel tijd bij het vastzetten van uw lading.

Het ProSafe vrachtnet zet uw kostbare vracht optimaal vast en is bijzonder geschikt voor moeilijk vast te zetten vrachten met een grillige of ronde vorm. Dankzij het ProSafe systeem kan het net zowel aan ProSafe staanders van de voertuiginrichting, aan spanbandrails, op de SoboGrip ProSafe vloer of aan de originele verankeringspunten van het voertuig worden vastgemaakt. Zo hebt u altijd een passend verankeringspunt bij de hand. Het net is getest in overeenstemming met de richtlijn VDI 2700 blad 3.3 en is belastbaar tot 400 daN. De maatgrootte is ong. 120 x 120 mm bij een singelbandbreedte van 25 mm. Op het net zijn twee spanbanden met ratelspanners en twee met klemsloten aangebracht. Het vrachtnet wordt geleverd in een handige stoffen tas. (Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 0,76 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 775 mm x 1.025 mm x
Variant 4x klemslot
ProSafe
Toepassing Transport van volumineuze goederen
Lengte in mm 775x1025
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK