text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 1775x1150

Artikelnr.:  1000001306 | Match code: ZLSN 1,7X1,1 PS
 • bijzonder geschikt voor moeilijk te zekeren lasten, oneven of ronde vormen
 • talrijke bevestigingsmogelijkheden
 • getest volgens richtlijn VDI 2700 pag. 3.3
 • heeft een draagkracht tot 400 daN
 • vier spanbanden met ratel, twee met klemslot
 • Kleur
  Antraciet
 • Gewicht
  4,4 kg
 • Maten (LxBxH)
  1.775 mm x 1.150 mm x
 • Op voorraad leverbaar 01.12.2021
295,12 €

incl. 51,22 € BTW (netto 243,90 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe Ladingbeveiligingsnet beveiligt uw waardevolle vracht en is vooral ideaal voor moeilijk te zekeren, niet-vormvaste of zelfs ronde vracht. Dankzij het ProSafe systeem kan het net worden vastgehaakt aan de ProSafe staanders en dwarsbalken van de Globelyst bedrijfswageninrichting, aan spanrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele bevestigingspunten van het voertuig. Zo heeft u altijd een geschikt bevestigingspunt bij de hand en bent u volledig flexibel in uw werkzaamheden, wat weer betekent dat u tijd bespaart terwijl u uw lading professioneel vastzet.

Het net is uiterst robuust, scheurvast en vervaardigd uitsluitend uit eersteklas materialen, waardoor het een extreem lange levensduur heeft. De maaswijdte omvat 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zitten vier bevestigingsriemen met ratelsluitingen en twee met klemgespen. Het ladingbeveiligingsnet wordt geleverd in een handige stoffen zak.

De kwaliteit en functionaliteit van de ladingbeveiligingsnetten zijn getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de verordening VDI 2700 pagina 3.3. De veerkracht tot 400 daN is ook getest en gecertificeerd door Dekra - u kunt dus vertrouwen op een lang en functioneel gebruik van uw ProSafe ladingbeveiligingsnetten. En nog beter, de flexibiliteit van de ProSafe systemen bespaart u bovendien enorm veel tijd bij het beveiligen van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet beveiligt uw waardevolle vracht op ideale wijze en is vooral ideaal voor moeilijk te beveiligen, volumineuze of zelfs ronde vracht. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net worden vastgehaakt aan de ProSafe-staanders van de bestelwageninrichting, bevestigingsrails, de SoboGrip ProSafe-vloer of zelfs de oorspronkelijke bevestigingspunten van het voertuig. U hebt dus altijd een geschikt bevestigingspunt ter beschikking. Het net is getest volgens de richtlijn VDI 2700 blad 3.3 en heeft een draagvermogen tot 400 daN. Maaswijdte: ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Antraciet
Gewicht 4,4 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 1.775 mm x 1.150 mm x
Lengte in mm 1775x1150
Toepassing Transport van volumineuze goederen
Variant 2x ratel en 2x klemslot
ProSafe
Materia(a)l(en) PA6
polyester
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt