text.skipToContent text.skipToNavigation

ProSafe ladingbeveiligingsnet 775x900mm

Artikelnr.:   1000004934 |  Match code: LASIN PS 775X900 |  EAN: 4045294515799
 • ideaal voor moeilijk te zekeren, oneven of ronde ladingen
 • uiterst stevig en scheurvast
 • maaswijdte 100 mm, bandbreedte 25 mm
 • twee spanbanden met klemslot
 • getest en gecertificeerd door DEKRA
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  775 x 900 x 60 mm
 • Gewicht
  0,61 kg
 • Op voorraad
74,29 €

incl. 12,89 € BTW (netto 61,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet beveiligt uw kostbare lading op de laadvloer en is bijzonder geschikt voor moeilijk te beveiligen, oneven of ronde ladingen. Dankzij het ProSafe-systeem kan het net worden vastgehaakt aan de spanrails die aan de rand van de laadruimte zijn gemonteerd. Zo hebt u altijd een geschikt bevestigingspunt bij de hand en kunt u uiterst flexibel te werk gaan, wat u veel tijd zal besparen bij het professioneel vastzetten van uw lading.

Het net is uiterst stevig, scheurvast en gemaakt van hoogwaardige materialen, waardoor het een zeer lange levensduur heeft. De maaswijdte is ca. 100 mm met een bandbreedte van 25 mm. Aan het net zitten twee spanbanden met een klemslot.

De kwaliteit en functionaliteit van de ladingbeveiligingsnetten zijn getest en gecertificeerd door Dekra in overeenstemming met de verordening VDI 2700 pagina 3.3. Het draagvermogen, tot 400 daN en de certificering is gecontroleerd door Dekra - dit betekent dat u kunt uitkijken naar een lang functioneel voordeel van het ProSafe lastbeveiligingsnet. En, nog beter, de flexibiliteit van het ProSafe systeem betekent dat u ook veel tijd bespaart bij het beveiligen van uw lading.

Het ProSafe ladingbeveiligingsnet zet uw waardevolle lading veilig vast en is vooral ideaal voor moeilijk vast te zetten lading door een afwijkende of ronde vorm. Dankzij het ProSafe ladingbeveiligingssyteem kan het net worden gehangen aan de ProSafe staanders van de Sortimo bedrijfswageninrichting, aan de vastzetrails, aan de Sobogrip ProSafe vloer of zelfs aan de originele verankerpunten van het voertuig. U hebt daarom altijd een geschikt verankerpunt beschikbaar. Het ladingbeveiligingsnet is getest in overeenstemming met Richtlijn VDI 2700 Blad 3.3 en heeft een draagvermogen van maximaal 400 daN. Maaswijdte: Ca. 120 x 120 mm met een bandbreedte van 25 mm.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 775 x 900 x 60 mm
Gewicht 0,61 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads