text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Opel Movano 2021 3 dwarsdragers

Artikelnr.:   1000020365 |  Match code: STS 2.0 OPMO21 OS5 |  EAN: 4014599294937
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbevestigingssysteem
 • maximale belading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  11,26 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar 27.06.2024
462,34 €

incl. 80,24 € BTW (netto 382,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De TopSystem Set Eco ProSafe Opel Movano 2021 is al voorzien van een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. ProSafe is over de gehele lengte van het dwarsprofiel van de TopSystem-dakdrager ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u bovendien rubberen inzetstukken op de dwarsbalken bevestigt, voorkomt u dat de last verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, op het Sortimo-bedrijfswageninrichtingssysteem en ook op de geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigvloer. Door ProSafe achteraf op uw dakdrager te monteren, beschikt u over een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading voor uw hele voertuig, d.w.z. dat één spansysteem voor iedereen past.

de TopSystem Set Eco ProSafe Opel Movano 2021 kan vanaf modeljaar 2021 op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

- Opel Movano, Wielbasis 3000 en 3450 mm, laag dak (H1)

- Opel Movano vanaf modeljaar 2021, wielbasis 3000 en 3450 mm, middelhoog dak (H2)

de set bestaat uit drie dwarsbalken met een lengte van 1750 mm, waardoor het dakoppervlak volledig kan worden benut. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Set Eco ProSafe inbegrepen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 11,26 kg
Materiaal aluminium
Stahl galvanisch verzinkt
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1750
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Opel
Voertuigmodel Movano 2021
Movano-e 2022
Wielbasis in mm 3000
3450
Dakvorm Laag dak
Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
H2
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads