text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Ford Transit Courier 23 met 2 dwarsliggers

Artikelnr.:   1000021189 |  Match code: STS 2.0 FOCU OS12 |  EAN: 4014599284013
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbevestigingssysteem
 • maximale belading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  0 x 0 x 0 mm
 • Gewicht
  5,72 kg
 • Binnenkort leverbaar 30.10.2023
275,76 €

incl. 47,86 € BTW (netto 227,90 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

<p>de TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom H2 bevat een geïntegreerd laadbeveiligingssysteem. ProSafe is over de gehele lengte van het dwarsprofiel van de TopSystem-dakdrager ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u bovendien rubberen inzetstukken op de dwarsbalken bevestigt, voorkomt u dat de last verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, op het Sortimo-bedrijfswageninrichtingssysteem en ook op de geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigvloer. Door ProSafe achteraf aan te brengen op uw dakdrager, beschikt u nu over een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading voor uw hele voertuig, dat wil zeggen dat er één spansysteem voor iedereen past.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Ford Custom 23 kan op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

- Ford Transit Custom vanaf modeljaar 2023, wielbasis 3100 en 3500 mm, normaal dak.

- Ford E-Transit Custom, vanaf modeljaar 2023, wielbasis 3100 en 3500 mm, normaal dak.

De set bestaat uit twee dwarsbalken met een lengte van 1550 mm, waardoor het dakoppervlak volledig wordt benut. Het TopSystem zorgt er dus voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het bevestigingsmateriaal en de steunpoten zijn al opgenomen in de TopSystem Set Eco ProSafe.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 5,72 kg
Materiaal aluminium
roestvrij staal
PA6
staal
Ontwerp 2 Querträger
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Ford
Voertuigmodel Transit Custom 2023
E-Transit Custom 2023 Pro Power Onboard
E-Transit Custom 2023
Wielbasis in mm 3100
3500
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Alles
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads