text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Fiat Scudo 22 3 dwarsdragers

Artikelnr.:   1000020235 |  Match code: STS 2.0 FISC OS4 |  EAN: 4014599159045
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • maximale bijlading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  9,34 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  01.08.2024
357,68 €

incl. 62,08 € BTW (netto 295,60 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

<p>Het TopSystem Set Eco ProSafe VW Crafter 22 bevat al een geïntegreerd ladingzekeringssysteem. ProSafe is over de gehele lengte van het dwarsprofiel van het TopSystem-imperiaal ingebouwd. Hierdoor kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Als u bovendien rubberen inzetstukken op de dwarsbalken bevestigt, voorkomt u dat de last verschuift en beschermt u deze tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, op het Sortimo-bedrijfswageninrichtingssysteem en ook op de geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigvloer. Door ProSafe achteraf aan te brengen op uw dakdrager, beschikt u nu over een geïntegreerd systeem voor het vastzetten van de lading voor uw hele voertuig, dat wil zeggen dat er één spansysteem voor iedereen past.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Fiat Scudo 22 kan op het volgende voertuigtype worden geïnstalleerd:

 - Fiat Scudo, vanaf modeljaar 2022, wielbasis 3275 en 3275 mm L2, laag dak (H1) 

De set bestaat uit drie dwarsbalken met een lengte van 1450 mm, waardoor het dakoppervlak volledig kan worden benut. Het TopSystem zorgt er dus voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het bevestigingsmateriaal en de steunpoten zijn al opgenomen in de TopSystem Set Eco ProSafe.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 9,34 kg
Materiaal aluminium
Stahl galvanisch verzinkt
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1450
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Fiat
Voertuigmodel Scudo 2022 -
eScudo 2022 -
Wielbasis in mm 3275
Dakvorm Normaal dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads