text.skipToContent text.skipToNavigation

TopSystem Set ProSafe Citroën Jumper 3 dwarsdragers

Artikelnr.:   1000011360 |  Match code: STS 2.0 CIJU OS5 |  EAN: 4045294738310
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbevestigingssysteem
 • maximale belading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  1.900 x 288 x 110 mm
 • Gewicht
  11,26 kg
 • Binnenkort leverbaar 30.10.2023
438,50 €

incl. 76,10 € BTW (netto 362,40 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De TopSystem Set Eco ProSafe Citroën Jumper bevat al een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem. In de dakdrager TopSystem is ProSafe over de gehele dwarsprofiellengte ingebouwd. Zo kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig, snel en zonder extra accessoires aan het hele oppervlak worden bevestigd. Daarnaast nog rubberen inleggen op de dwarsdragers aanbrengen, voorkomt niet alleen dat de lading wegglijdt, maar beschermt die ook tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan doorgaans zowel gebruikt worden met de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, alsook met de Sortimo voertuiginrichting en met geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigbodem. Met de ProSafe upgrade van de dakdrager krijgt u nu één ladingbeveiligingssysteem voor uw complete voertuig waarvan de spanbanden volledig compatibel zijn.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe Citroën Jumper past op de voertuigtypes:

- Citroën Jumper, bouwjaar vanaf 2006, wielbasis 3000 en 3450 mm, laag dak (H1)

- Citroën Jumper, bouwjaar vanaf 2006, wielbasis 3000 en 3450 mm, middelhoog dak (H2)

De set bestaat uit drie dwarsdragers met een lengte van 1750 mm, waardoor het dakoppervlak volledig wordt benut. Daardoor beschikt u met het TopSystem over een maximaal laadvlak.

Het montagemateriaal, inclusief steunpoten, is al in de TopSystem Set Eco ProSafe opgenomen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Lengte in mm 1750
Gewicht 11,26 kg
Materiaal aluminium
roestvrij staal
PA6
staal
Ontwerp 3 Querträger
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent Citroën
Voertuigmodel Jumper 2006
ë-Jumper 2020
Wielbasis in mm 3000
3450
Dakvorm Laag dak
Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
H2
Type aandrijving Voorwielaandrijving
Elektrisch
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads