text.skipToContent text.skipToNavigation

STS Set ProSafe MAN TGE 16 met C-rail 3 dwarsdragers

Artikelnr.:   1000018680 |  Match code: STS 2.0 MATG OS7 |  EAN: 4045294936624
 • breid uw laadruimte uit en beperk uw ritten tot een minimum
 • laad lange en omvangrijke ladingen veilig op het dak
 • bespaar tijd door eenvoudige hantering
 • geïntegreerd ProSafe-ladingbevestigingssysteem
 • maximale belading dankzij minimaal eigen gewicht
 • Gewicht
  8,95 kg
 • Kleur
  Zilver
  Zwart
 • Binnenkort leverbaar
  25.07.2024
492,23 €

incl. 85,43 € BTW (netto 406,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het TopSystem Set Eco ProSafe MAN TGE 16 bevat al een geïntegreerd ladingzekeringssysteem. ProSafe is verwerkt in de volledige dwarsprofiellengte van de TopSystem-dakdrager. Hierdoor kunnen de ProSafe-spanbanden eenvoudig en snel in het gehele oppervlak worden gehaakt zonder dat er extra accessoires nodig zijn. Door het bevestigen van rubberen inzetstukken aan de dwarsbalken wordt voorkomen dat de lading verschuift, en wordt deze ook beschermd tegen beschadiging. ProSafe is het professionele ladingbeveiligingssysteem van Sortimo. Het kan worden gebruikt op de originele bevestigingspunten van de voertuigfabrikant, op het Sortimo-bedrijfswageninrichtingssysteem en ook op de geïntegreerde bevestigingspunten in de voertuigvloer. Door uw dakdrager achteraf uit te rusten met ProSafe, heeft u nu een geïntegreerd ladingbeveiligingssysteem voor uw hele voertuig - d.w.z. één spanbandensysteem past op alles.

 

De TopSystem Set Eco ProSafe MAN TGE 16 kan op de volgende voertuigtypes worden gemonteerd:

- MAN TGE 16 modeljaar vanaf 2016, wielbasis 3640 mm, normaal dak (H2) en hoog dak (H3) met C-Rail

De set bestaat uit drie dwarsbalken met een lengte van 1650 mm, waardoor het dakoppervlak optimaal benut kan worden. Het TopSystem zorgt er daarbij voor dat de maximale laadruimte tot uw beschikking staat.

Het montagemateriaal en de steunpoten zijn al bij de TopSystem Set Eco ProSafe inbegrepen.

Met deze set opent u nieuwe opbergruimte voor uw bestelwagen. De dakdrager Sortimo TopSystem biedt u niet alleen meer laadruimte op het voertuigdak, maar maakt ook het veilige transport van omvangrijke en lange voorwerpen mogelijk. Het minimale eigengewicht van de dakdrager door lichtgewicht constructie maakt een maximale belading mogelijk. Het draagvermogen van het Sortimo TopSystem komt ongeveer neer op maximaal 50 kg per dwarsdrager. Hierbij dient ook rekening te worden gehouden met de maximale daklast van het voertuig. Bovendien heeft het TopSystem een lange levensduur dankzij corrosiebestendig materiaal. Het geïntegreerde sjorsysteem ProSafe maakt een eenvoudige en snelle ladingbeveiliging op het hoogste niveau mogelijk. Met het TopSystem toebehoren, zoals de ladingsbegrenzing (art.nr.: 1000005398), breidt u uw dakdrager uit met praktische hulpmiddelen, die het u nog eenvoudiger maken om de lading op het dak te beveiligen – zodat u sneller op de baan en bij uw klant bent. De afbeeldingen zijn voorbeelden die kunnen verschillen van het gekozen voertuig. Sortimo beveelt een montage door een Sortimo-vestiging, een Sortimo-station of een gecertificeerde installatiepartner aan. Indien u een individuele configuratie met andere accessoires wenst, zoal een ladderlift achteraan of zijprofielen, neem dan contact met ons op (Gratis hotline 0800 76 78 466).(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Gewicht 8,95 kg
Materiaal aluminium
Stahl galvanisch verzinkt
roestvrij staal
EPDM
PA6
Ontwerp 3 Querträger
Lengte in mm 1650
Variant Dwarsdrager ProSafe
Voertuigproducent MAN
Voertuigmodel TGE 2016
eTGE 2019
TGE dubbele cabine Plus 2016
Wielbasis in mm 3640
4490
Dakvorm Normaal dak
Hoog dak
Dakvorm Naam fabrikant H1
H2
Type aandrijving Elektrisch
Variant achteropening Achterdeuren
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads