text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 G ladingbeveiliging est.car

Artikelnr.:   1000011186 |  Match code: I-72 G LASI-PKW |  EAN: 4045294734350
 • inclusief basisuitrusting voor het vastzetten van lading in het personenvoertuig
 • robuust en belastbaar
 • Kleine onderdelen in één oogopslag
 • geïntegreerde draaggreep
 • individuele uitrusting optimaliseert werkprocessen
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  316 x 367 x 72 mm
 • Gewicht
  2,07 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
146,17 €

incl. 25,37 € BTW (netto 120,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Deze i-BOXX 72 G krijgt een basisuitrusting voor het vastzetten van de lading in het personenvoertuig. Zo kunt u gangbare maatregelen nemen om lading in de auto vast te zetten. In de i-BOXX 72 G zijn de ladingbeveiligingselementen altijd praktisch en overzichtelijk verpakt en snel bij de hand en klaar voor gebruik. Met deze uitrusting kunt u op professionele wijze en in overeenstemming met de wetgeving voldoen aan algemene eisen voor het vastzetten van lading. Op die manier speelt u ook bij scherpe bochten en hard remmen op safe.

Het pakket omvat:
- 2x spanband met klemslot 3,5 m
- 1x veiligheidsnet 1000x1200 mm
- 1x antislipmat 750x500 mm
- 1x Flyer ladingzekering

De spanband is een beproefde manier om lading te beveiligen door middel van vastsjorren en mag daarom in geen enkel voertuig ontbreken. Het veiligheidsnet beschikt over haken aan de punten en kan zo aan de originele verankeringspunten van het voertuig worden bevestigd. Door het spannen van de geïntegreerde klemslotgordel kan het net vast over de lading worden gespannen.
De antislipmat verhoogt de wrijving tussen de vloer en de lading en zorgt er zo voor dat de lading in de kofferruimte stevig op zijn plaats blijft.
De i-BOXX 72 G heeft bovendien een flyer met handige tips voor het vastzetten van de lading en mag als naslagwerk in geen enkel voertuig ontbreken.

De i-BOXX 72 G is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen of bijvoorbeeld adereindhulzen. Deze is voorzien van een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. U bespaart uzelf het tijdrovend zoeken naar materialen en verbruiksmiddelen, aan de andere kant heeft u altijd een goed overzicht van de voorraad van uw kleine onderdelen. U herkent op tijd wanneer vullingen nodig zijn en voorkomen zo dure uitvaltijden. Naast de stevige draaggreep heeft de i-BOXX 72 G uiterst praktische zijdelingse geleiders. Het geeft de i-BOXX nog een functionaliteit die naadloos in het L-BOXXen-systeem past: Met de geleiders kan de i-BOXX 72 G als uitrekbare bak in LS-BOXXen en in het i-BOXX Rack worden geïntegreerd, waardoor u de i-BOXX als een kleine opberghulp in een groot systeem kunt gebruiken, wat uw dagelijkse werk vergemakkelijkt. Door de kleuren is de L-BOXX 72 G ongevoelig voor vuil en geeft u uw klanten altijd een positieve en professionele indruk.

Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX G in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen Nederland)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 316 x 367 x 72 mm
Afmetingen interieur (LxBxH) 261 x 340 x 63 mm
Gewicht 2,07 kg
Materiaal ABS
PC
Maximale belasting 3 kg
Variant inclusief ladingbeveiliging
Geschikt voor LS-BOXX 306
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt