text.skipToContent text.skipToNavigation

Inlet MultiPack

Artikelnr.:  6000003661 | Match code: MP WE 3
 • uitneembare inleg voor de MultiPack
 • voor bevestiging van de halve Bosch-inleg voor de accuschroevendraaier
 • dient voor het opbergen van handschoenen, plooimeterken, enz.
 • vrije handen door op de rug te dragen
 • ergonomisch draagcomfort door VariFlex schouderriem van Deuter
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  0,5 kg
 • Maten (LxBxH)
  335 mm x 470 mm x 75 mm
 • Op voorraad klaar om te verzenden in 8 - 10 werkdagen
9,30 €
U bespaart online – t.o.v. 9,80 €

incl. 1,61 € BTW (netto 7,69 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Voor de Sortimo MulitPack is een in eigen beheer geproduceerd gereedschapsinleg voor het vak bovenaan van de rugzak bij de rug verkrijgbaar. Het kunststof inlegstuk bestaat uit drie compartimenten, waarvan de middelste kuil geschikt is voor een half Bosch inlegstuk voor een accuschroevendraaier. Zo hebt u de mogelijkheid uw elektrisch gereedschap netjes en beschermd te vervoeren. De andere twee vakken kunnen worden gebruikt voor het bewaren van gereedschappen, plooimeterken, handschoenen en andere werkmaterialen.

De praktische gereedschapsrugzak MultiPack is de perfecte aanvulling voor de stedelijke service, waarbij u vaak te maken heeft met onvermijdelijk traplopen. Het interieur combineert de inhoud van een L-BOXX en een i-BOXX alsook andere werkmiddelen en documenten. Zo draagt u uw belangrijkste gereedschappen en verbruiksmaterialen georganiseerd op uw rug – uw handen blijven vrij om bijvoorbeeld deuren te openen of meerdere koffers te dragen.

Door samenwerking met de Deuter Sport GmbH profiteer u van een unieke knowhow en kwaliteit op het gebied van rugzakken en draagsystemen. Door het ergonomisch comfort, dankzij het verfijnde VariFlex-draagsysteem, kunt u voor een langere periode gemakkelijk een totaalgewicht tot 18 kg dragen. De Sortimo MultiPack is een gereedschapsrugzak met een fascinerend technisch ontwerp, uitgevoerd in vuilafstotend antraciet en zwart met blauwe Sortimo-accenten van robuust polyester.

Voor vakmannen & -vrouwen en servicetechnici in de buitendienst in de stad of op bouwplaatsen, biedt deze MultiPack een groot aantal praktische functies. Alle inhoud, of het nu gaat om machines, gereedschappen of kleine onderdelen, is overzichtelijke georganiseerd en ligt binnen handbereik.

De MultiPack bestaat uit twee hoofdvakken, met een vak aan de achterzijde en de andere aan de buitenzijde van de rugzak. Het hoofdvak aan de achterzijde is ontworpen voor gereedschapsinlegstukken van de L-BOXX 136 G4 met drie kuiltjes, die speciaal voor dit vak zijn ontworpen (art.-nr.: 6000003661). In het hoofdvak aan de buitenzijde van de rugzak kunt u inlegstukken en sets met kleine onderdelen van de L-BOXX 102 G4 opbergen. Ook kan voor kleine onderdelen de bijbehorende i-BOXX G worden meegenomen, waarvoor ruimte is in het vak aan de buitenkant. Door een klittenbandverdeelschot wordt naast de i-BOXX G een extra vak voor bijv. een plooimeter en handschoenen gevormd. Tussen de twee hoofdvakken zijn twee gereedschapskaarten genaaid, om schroevendraaiers, tangen, enz. goed op te bergen. Het geheel wordt gecompleteerd door een vak in DIN A4-formaat aan de voorkant, om de belangrijkste documenten altijd bij de hand te hebben.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Zwart
Gewicht 0,5 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 335 mm x 470 mm x 75 mm
Materia(a)l(en) PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK