text.skipToContent text.skipToNavigation

Tussenstuk voor inzetbakjes van 31 mm voor T-BOXX 320 / 330

Artikelnr.:   1000011084 |  Match code: STB BES 31 G |  EAN: 4045294731892
 • Past in T-BOXXen 320 of 330
 • Creëert een tweedelige onderverdeling
 • Verdeelt de T-BOXX over de gehele ruimte
 • Kan worden uitgerust met inzetbakjes van 31 mm hoogte
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  313 x 420 x 31 mm
 • Gewicht
  0,83 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
23,66 €

27,83 €

incl. 4,11 € BTW (netto 19,55 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

Het tussenstuk in de T-BOXX zorgt voor meer opslag en maximaal gebruik van de T-BOXX. Hiermee kan de T-BOXX worden onderverdeeld in twee niveaus die beide kunnen worden uitgerust met inzetbakjes.

Dit tussenstuk verdeelt de gehele binnenruimte van de T-BOXX. Het is de perfecte basis voor het uitrusten met inzetbakjes met een hoogte van 31 mm. Verwijder eenvoudig de partitiebasis samen met de afzonderlijke inzetbakjes van de T-BOXX om deze direct ter plaatse bij de hand te hebben.

De Sortimo T-BOXX zorgt voor nog meer efficiëntie tijdens de werkdag. Het transparante deksel zorgt ervoor dat u direct al uw kleine onderdelen kunt zien en veilig kunt vervoeren. Een speciaal rooster op de bodem en extra 'kronen' in het deksel zorgen ervoor dat inzetbakjes stevig op hun plaats worden gehouden om te voorkomen dat de inhoud verward raakt. Plaats naar keuze de inzetbakjes en haal deze er op ieder gewenst moment er weer uit. T-BOXXen zijn echter meer dan alleen een praktisch organiseer- en transportmiddel: Ze maken u efficiënter in uw dagelijkse werk: U bespaart tijd bij het zoeken naar materiaal en kunt eenvoudig de voorraad van kleine onderdelen in de gaten houden. De T-BOXXen zijn gemaakt van robuust, lichtgewicht kunststof, zijn schokbestendig en ideaal voor een groot aantal toepassingen. Ze zijn gebruiksvriendelijk dankzij het stevige handvat en de grote openingshoek van het deksel, waardoor u volledig toegang hebt tot de inhoud. T-BOXXen 320 en 330 kunnen naadloos worden geïntegreerd in alle Sortimo bedrijfswageninrichtingen en de WorkMo, zodat u uw kleine onderdelen georganiseerd en veilig naar uw werkplek kunt vervoeren. De compacte T-BOXX 120, een nieuwe toevoeging aan het assortiment, breidt het productassortiment uit en kan gemakkelijk worden bevestigd aan het deksel van de grotere modellen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 313 x 420 x 31 mm
Gewicht 0,83 kg
Materiaal Staal
Geschikt voor T-BOXX
T-BOXX 320
T-BOXX 330
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads