text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 73 mm patronenhouder

Artikelnr.:   1000018388 |  Match code: SDH 73 SR5 |  EAN: 4045294910273
 • praktische houder voor spuitbussen en schuimpatronen
 • biedt plaats aan maximaal 4 spuitbussen/patronen (diameter = 73 mm)
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  327 x 107 x 140 mm
 • Gewicht
  0,68 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
34,24 €

incl. 5,94 € BTW (netto 28,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De houder voor spuitbussen biedt de perfecte opslagmogelijkheid voor maximaal vier spuitbussen of schuimpatronen, elk met een diameter van 73 mm. U kunt nu uw spuitbussen en patronen netjes vervoeren op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De houder maakt ook een snel overzicht mogelijk, zodat ter plaatse altijd het juiste materiaal bij de hand is.

Montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 327 x 107 x 140 mm
Gewicht 0,68 kg
Materiaal PA6
Staal
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads