text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 73 mm patronenhouder

Artikelnr.:  1000018388 | Match code: SDH 73 PC SR5
 • praktische houder voor spuitbussen en schuimpatronen
 • biedt plaats aan maximaal 4 spuitbussen/patronen (diameter = 73 mm)
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Kleur
  coolgrey
 • Gewicht
  0,68 kg
 • Maten (LxBxH)
  327 mm x 127 mm x 88 mm
 • Op voorraad leverbaar in 8 - 10 werkdagen
26,62 €

incl. 4,62 € BTW (netto 22,00 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De houder voor spuitbussen biedt de perfecte opslagmogelijkheid voor maximaal vier spuitbussen of schuimpatronen, elk met een diameter van 73 mm. U kunt nu uw spuitbussen en patronen netjes vervoeren op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De houder maakt ook een snel overzicht mogelijk, zodat ter plaatse altijd het juiste materiaal bij de hand is.

Montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met ProClick integratie maken vrijwel gereedschaploze installatie op het SR5 zijprofiel mogelijk. Ze kunnen eenvoudig en snel met haken die aan de achterkant zijn gemonteerd worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon. Er is geen behoefte aan ingewikkelde installatie- en installatiematerialen. Dit innoverende integratieproject maakt niet alleen een snelle verplaatsing van de accessoires mogelijk, maar zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in het zijprofiel blijven. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen met één haak, hebben de SR5 accessoires tot drie haken omdat ze ontworpen zijn voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bestelwageninrichting, en niet compatibel zijn met andere ProClick draagsystemen, zoals de ProClick Holder, ProClick gereedschapsbak, C-BOXX en AutoAssistant. Alle ProClick gereedschapstassen kunnen aan het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting worden gehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale belastbaarheid in kg 5
Kleur coolgrey
Gewicht 0,68 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 327 mm x 127 mm x 88 mm
Materia(a)l(en) PA6
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt