text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 73 mm patronenhouder

Artikelnr.:  1000018388 | Match code: SDH 73 PC SR5
 • praktische houder voor spuitbussen en schuimpatronen
 • biedt plaats aan maximaal 4 spuitbussen/patronen (diameter = 73 mm)
 • snelle en gereedschapsloze installatie op het SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Maten (LxBxH)
  327 mm x 127 mm x 88 mm
 • Gewicht
  0,68 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Binnenkort leverbaar leverbaar 09.12.2022
30,01 €

incl. 5,21 € BTW (netto 24,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De houder voor spuitbussen biedt de perfecte opslagmogelijkheid voor maximaal vier spuitbussen of schuimpatronen, elk met een diameter van 73 mm. U kunt nu uw spuitbussen en patronen netjes vervoeren op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De houder maakt ook een snel overzicht mogelijk, zodat ter plaatse altijd het juiste materiaal bij de hand is.

Montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde roestvrijstalen haken en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 327 mm x 127 mm x 88 mm
Gewicht 0,68 kg
Materia(a)l(en) PA6
staal
Kleur Coolgrey
Maximale belastbaarheid in kg 5
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads