text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 53mm patroonhouder

Artikelnr.:   1000018387 |  Match code: KH 53 PC SR5 | EAN: 4045294910266
 • biedt ruimte voor maximaal 5 siliconenpatronen Ø = 53 mm
 • snel overzicht van uw siliconenpatronen
 • snelle en gereedschaploze installatie op de SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Maten (LxBxH)
  327 mm x 136 mm x 68 mm
 • Gewicht
  0,67 kg
 • Kleur
  Coolgrey
 • Op voorraad leverbaar 23.03.2023
32,43 €

incl. 5,63 € BTW (netto 26,80 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De patroonhouder biedt de perfecte opslagmogelijkheid voor maximaal vijf patronen, elk met een diameter van 53 mm. U kunt uw silicoonpatronen nu netjes vervoeren op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De houder maakt ook een snel overzicht mogelijk, zodat ter plaatse altijd het juiste materiaal bij de hand is.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 327 mm x 136 mm x 68 mm
Gewicht 0,67 kg
Materia(a)l(en) PA6
staal
Kleur Coolgrey
Maximale belastbaarheid in kg 5
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads