text.skipToContent text.skipToNavigation

SR5 53mm patroonhouder

Artikelnr.:   1000018387 |  Match code: KH 53 SR5 |  EAN: 4045294910266
 • biedt ruimte voor maximaal 5 siliconenpatronen Ø = 53 mm
 • snel overzicht van uw siliconenpatronen
 • snelle en gereedschaploze installatie op de SR5 zijprofiel met ProSafe gatenpatroon
 • Buitenafmetingen (LxBxH)
  327 x 93 x 148 mm
 • Gewicht
  0,67 kg
 • Kleur
  Sortimo CoolGrey
 • Op voorraad
34,24 €

incl. 5,94 € BTW (netto 28,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De patroonhouder biedt de perfecte opslagmogelijkheid voor maximaal vijf patronen, elk met een diameter van 53 mm. U kunt uw silicoonpatronen nu netjes vervoeren op het zijprofiel van de SR5 bestelwageninrichting. De houder maakt ook een snel overzicht mogelijk, zodat ter plaatse altijd het juiste materiaal bij de hand is.

De montage op de SR5 bestelwageninrichting gaat snel en zonder gereedschap, met behulp van de geïntegreerde adapterplaat en het ProSafe gatenpatroon in het zijprofiel.

SR5 accessoires kunnen zonder gebruik te maken gereedschap aan het SR5 zijprofiel worden bevestigd. Accessoires kunnen snel en eenvoudig aan het standaard geïntegreerde ProSafe vastzetpunt worden opgehangen met behulp van de haak. Dit maakt complexe montage en duur bevestigingsmateriaal overbodig. Dit innovatieve bevestigingsconcept maakt het mogelijk de accessoires op een later moment eenvoudig te verplaatsen om aan eventuele veranderende wensen te voldoen, en laat geen onaantrekkelijke boorgaten achter in het zijprofiel. In tegenstelling tot ProClick gereedschapstassen met één haak hebben de accessoires voor de SR5 twee of drie haken, omdat ze zijn ontworpen voor hogere belastbaarheid. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden gebruikt in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Dit in tegenstelling tot de ProClick gereedschapstas, die altijd aan het zijprofiel van de SR5 bedrijfswageninrichting kan worden opgehangen.(Overige artikelen op de foto niet inbegrepen, levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Buitenafmetingen (LxBxH) 327 x 93 x 148 mm
Gewicht 0,67 kg
Materiaal PA6
Staal
Maximale belasting 5 kg
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads