text.skipToContent text.skipToNavigation

Rolhouder incl. papierrol SP SR5

Artikelnr.:  1000020029 | Match code: RH SR5 SP INKL. PR
 • Geschikt voor papierrollen tot een breedte van 240 mm en Ø 280 mm
 • ideale aanvulling op uw bedrijfswageninrichting
 • aansluitbaar op het SR5-zijprofiel
 • kan ook in de werkplaats worden gebruikt
 • Maten (LxBxH)
  280 mm x 270 mm x 270 mm
 • Gewicht
  2,1 kg
 • Kleur
  Antraciet
 • Binnenkort leverbaar
93,29 €

incl. 16,19 € BTW (netto 77,10 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

de rolhouder wordt geleverd met een papierrol en is bevestigd aan het SR5-zijprofiel. Op die manier hebt u altijd schoonmaakdoekjes bij de hand.

de houder kan ook worden uitgerust met in de handel verkrijgbare papierrollen met een maximale breedte van 240 mm en een maximale diameter van 280 mm. De papierrol wordt door zijn eigen gewicht op zijn plaats in de houder geklemd zodat wordt voorkomen dat de rol tijdens het transport naar buiten rolt.  

De SR5 accessoires met geïintegreerde ProClick haken zijn zonder gereedschap aan de SR5 staanders te monteren. Ze kunnen eenvoudig en snel worden opgehangen aan het standaard geïntegreerde ProSafe gatenpatroon, met behulp van haken aan de achterkant. Montagemateriaal en lastige montage zijn niet nodig. Deze innovatieve integratie maakt het mogelijk om de accessoires snel te verplaatsen, én zorgt er ook voor dat er geen lelijke gaten in de staanderl ontstaan. In tegenstelling tot de ProClick gereedschapstassen, hebben de SR5-accessoires tot wel drie haken in plaats van één, omdat ze zijn ontworpen voor zwaardere lasten. Dit betekent dat ze alleen kunnen worden geïnstalleerd in de SR5 bedrijfswageninrichting en niet compatibel zijn met andere ProClick producten, zoals de ProClick houder, de ProClick gereedschapsdrager, C-BOXX en AutoAssistent. Echter, andersom kunnen alle ProClick gereedschaptassen wél aan de staanders van de SR5 bedrijfswageninrichting worden opgehangen.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maten (LxBxH) 280 mm x 270 mm x 270 mm
Gewicht 2,1 kg
Materia(a)l(en) papier
staal
PA6
Kleur Antraciet
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Dokumenten & Downloads