text.skipToContent text.skipToNavigation

ProClick Starterset Gereedschapsdrager

Artikelnr.:  1000018831 | Match code: PC SS WKZTG
 • M ProClick gereedschapsbak, inclusief
 • 1 x ProClick gereedschapsvak
 • 2 x ProClick houders en
 • 1 x ProClick batterijhouder
 • 1 x ProClick spijkertas M
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  5,63 kg
 • Maten (LxBxH)
  475 mm x 380 mm x 435 mm
 • Op voorraad leverbaar 21.01.2022
158,87 €

incl. 27,57 € BTW (netto 131,30 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De ProClick Starter Set tool tray is de perfecte instap in de ProClick en L-BOXX ecosystemen.

De aansluiting op de ProClick gereedschapstassen geschiedt enerzijds door de zes geïntegreerde interfaces aan de uiteinden en anderzijds door drie lussen aan de voorzijde, waarop de ProClick houder kan worden bevestigd. De stevige kunststof basis beschermt niet alleen de inhoud tegen stoten en vuil, maar maakt het ook mogelijk om deze op elke L-BOXX te klikken met behulp van de geïntegreerde verbindingsklem. Hierdoor kunt u deze, samen met de L-BOXXen, in één keer van uw voertuig naar de werf meenenemen. Het spreekt voor zich dat deze naadloos integreert in elke bedrijfswageninrichting van Sortimo. Door deze koppeling kan ook de optionele gereedschapsbak worden vastgeklikt, waardoor extra opbergruimte onder de gereedschapsbak ontstaat. De ergonomische draaggreep en schouderriem maken het mogelijk de tas comfortabel te dragen, zelfs met de maximale belasting van 24 kg.

Hij heeft een grote opbergruimte voor gereedschap en verbruiksgoederen, die van bovenaf toegankelijk en overzichtelijk is. Het vak met rits aan de voorkant van het blad biedt ook plaats aan uw ijzerzaag, uw waterpas aan de bovenkant opgeborgen worden met klittenband.

De set bestaat uit

1 x ProClick gereedschapsbak M

1 x ProClick gereedschapsvak

2 x ProClick houders

1 x ProClick spijkertas M

1 x M 14 ProClick gereedschapstas

1 x ProClick batterij houder

Het ProClick-systeem is een nieuwe productlijn voor mobiel werken die zich naadloos integreert in de werkdag van elke professional. Ontwikkeld door BS Systems, een joint venture tussen Sortimo en BOSCH, is de ProClick een productlijn die het mogelijk maakt om gereedschap en werkmaterialen direct bij u te dragen met behulp van textiel zakken/tassen. Het is ook perfect te combineren met het EcoSystem van Sortimo en BOSCH. Met andere woorden, het is compatibel met een grote verscheidenheid aan bestaande Sortimo en BOSCH producten - ongeacht het merk. Onbeperkte mogelijkheden met één klik: Het gepatenteerde systeem bestaat uit twee hoofdelementen: De ProClick houder en de haak. Wanneer u de twee voorwerpen samenbrengt, is er een "klik", die aangeeft dat de haak is vastgeklikt en stevig is bevestigd. Het ProClick systeem is een ideale metgezel in vrijwel alle situaties van uw dagelijks werk, omdat de tassen zowel in de bekende Sortimo ProSafe als in de ProClick houder kunnen worden bevestigd, met behulp van de haken. Dit betekent dat de ProClick producten ook gebruikt kunnen worden als accessoires in de bedrijfswageninrichting, en omgekeerd kan de bedrijfswageninrichting gebruikt worden als praktisch opbergsysteem voor de ProClick tassen, die met de gereedschapsriem meegenomen kunnen worden op de bouwplaats. Naast de bevestigingsmogelijkheden op de bedrijfswageninrichting, hebben ook andere Sortimo producten, zoals de AutoAssistant en de C-BOXX, bevestigingspunten voor de ProClick tassen. Ze kunnen hier dus ook snel worden opgehangen en dienen als extra opslagplaats. De ProClick tassen zijn verkrijgbaar in verschillende maten en uitvoeringen. Ze zijn gemaakt van stevig polyester (1000 den) en voorzien van praktische verdelers, lussen en houders, zodat gereedschap en verbruiksartikelen allemaal hun eigen vaste plaats hebben en gemakkelijk kunnen worden teruggevonden. Vooral in combinatie met de gereedschapsriem bieden de ProClick-tassen, in tegenstelling tot broekzakken, een perfect overzicht van het werkmateriaal, kunnen ze vooraf worden geladen naargelang van de specifieke taak en kunnen ze snel worden vervangen. De reflecterende strips aan de zijkanten verbeteren de zichtbaarheid in het donker en bieden extra bescherming - vooral in de donkere wintermaanden.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Kleur Zwart
Gewicht 5,63 kg
Binnenmaten (LxBxH) x x mm
Maten (LxBxH) 475 mm x 380 mm x 435 mm
Materia(a)l(en) polyester
ABS
PA
PP
staal
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt