text.skipToContent text.skipToNavigation

i-BOXX 72 Car Safety

Artikelnr.:  1000001457 | Match code: I-72 CS
 • bevat verbandmateriaal conform DIN 13164 voor verbanddozen voor personenwagens
 • incl. twee verkeersvesten conform EN471/ DIN30711
 • mini-gevarendriehoek conform ECE-R27
 • transparant deksel
 • geïntegreerde draaggreep
 • Kleur
  niet nader gespecificeerd
 • Gewicht
  2,35 kg
 • Maten (LxBxH)
  367 mm x 316 mm x 72 mm
 • Artikel niet beschikbaar niet beschikbaar om te verzenden
51,00 €

64,51 €

incl. 8,85 € BTW (netto 42,15 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

De i-BOXX 72 Car Safety is uitgerust met verbandmateriaal conform DIN 13164 voor verbanddozen voor personenwagens. Daarnaast bevat de i-BOXX twee verkeersvesten conform EN471/ DIN30711 en een mini-gevarendriehoek conform ECE-R27. Daardoor hebt u alles netjes gesorteerd en binnen handbereik.

Voor een snelle toegang adviseren wij om de i-BOXX Car Safety met een i-BOXX wandhouder zijdelings tegen een voertuiginrichting of tegen de achterdeur binnen handbereik te plaatsen. Dat bespaart u lange zoektijden in geval van nood, zodat u het hoofd koel kunt houden.

De i-BOXX 72 is een praktische kleine assortimentsopberger voor klein materiaal zoals schroeven, pluggen, adereindhulzen etc. Deze is voorzien van een stevige draaggreep en een transparant deksel waarmee er altijd een goed overzicht over de inhoud is. Het bijzonder praktische aan de i-BOXX zijn echter de zijgeleiders. Want hiermee krijgt de i-BOXX een verdere functionaliteit, waarmee deze naadloos past in het L-BOXXen-systeem: met de zijgeleiders kan de i-BOXX als uitschuifbaar deel in de LS-BOXXen en het i-BOXX Rack integreren. Daardoor kunt u de i-BOXX in het grote systeem gebruiken als kleine opberghulp met de voordelen van het kliksysteem en eenvoudig transport. Hiermee wordt uw werkdag een stukje gemakkelijker. Praktische accessoires zoals de wandhouder bieden extra mogelijkheden om de i-BOXX in uw voertuig of uw werkplaats binnen handbereik neer te zetten.(Vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 3
Kleur niet nader gespecificeerd
Gewicht 2,35 kg
Binnenmaten (LxBxH) 340,0 x 261,0 x 63,0 mm
Maten (LxBxH) 367 mm x 316 mm x 72 mm
Materia(a)l(en) ABS
PC
PP
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK