text.skipToContent text.skipToNavigation

LS-BOXX 306 leeg Zwart

Artikelnr.:  6000002706 | Match code: LS 306 HD
 • stapelbaar dankzij het innovatieve kliksysteem
 • individuele inzetstukken met schuifladefunctie
 • verbindt machinekoffers met assortimentsopbergvakken
 • integreerbaar in bedrijfswageninrichtingen
 • robuust en belastbaar
 • Kleur
  Zwart
 • Gewicht
  2,75 kg
 • Artikel niet beschikbaar niet beschikbaar om te verzenden
83,41 €

105,00 €

incl. 14,48 € BTW (netto 68,93 €), prijs per stuk, excl. verzendkosten

Productdetails

In de robuuste, vuilbestendige zwarte LS-BOXX vervoert u uw gereedschappen, materialen, monsters en materieel veilig en geordend naar elke werklocatie. Het is de optimale mobiliteits- en opbergoplossing voor ambachtslieden, monteurs en industriële of dienstverlenende bedrijven. Door de diverse uitrustingsmogelijkheden kunt u de LS-BOXX afhankelijk van de werkzaamheden aanpassen aan de branchespecifieke eisen. Zo kunnen in het bovenste gedeelte van de basisverpakking – waarvan de afmeting overeenkomt met die van de L-BOXX 136 – net zoals bij de typische L-BOXX-boormachines, decoupeerzagen of andere elektrische apparaten worden opgeborgen.

In de drie verschillende opties voor de tussenstukken met geleiderails kunt u de LS-schuiflades of de praktische i-BOXX 53 en de i-BOXX 72 in de LS-BOXX schuiven, waarin de kleine onderdelen, respectievelijk gereedschappen, overzichtelijk kunnen worden opgeborgen en vervoerd. Op de werklocatie hebt u zodoende naast al uw machines en gereedschappen ook altijd de daarbij behorende verbruiksmiddelen en gereedschappen bij de hand. Door dit gestructureerd geheel beperkt u de loopafstanden en zoektijden tot een minimum en laat u een perfect georganiseerde indruk achter bij de klant.

Onderstaande combinaties zijn mogelijk:

2 x i-BOXX 72 (zwart)

2 x LS-schuiflades 72 (zwart)

1 x i-BOXX 53 (zwart) met 1 x LS-schuiflade 92 (zwart)

De LS-BOXX is de optimale mobiliteitsoplossing voor ambachtslieden, monteurs, en industriële of dienstverlenende bedrijven. Deze combineert de functies van een L-BOXX 136 met opberghulpmiddelen zoals schuiflades en de i-BOXX. Door het intelligente kliksysteem kunnen meerdere LS-BOXXen ongecompliceerd met elkaar worden verbonden en vervolgens weer door middel van een drukknop van elkaar worden gescheiden, ook het vastklikken met de L-BOXX is mogelijk. Deze is vervaardigd uit stoot- en slagvaste ABS-kunststof en vanzelfsprekend naadloos te combineren in alle Sortimo-bedrijfswageninrichtingen. Zeer praktisch: alle toebehoren van de L-BOXX 136 zijn ook geschikt voor de LS-BOXX. Bovendien is deze compatibel met de partner-BOXXen van Bosch, Gedore en fischer, waardoor u profiteert van een universeel mobiliteitsconcept dat u maximale efficiëntie biedt gedurende uw werkdag.

(vergelijkbare afbeelding, decomateriaal niet inbegrepen, Levering alleen binnen België)

Technische Details
Technische Details
Maximale bijlading in kg 12
Kleur Zwart
Gewicht 2,75 kg
Materia(a)l(en) ABS
PA6
Maximale dekselbelasting in kg 85
Reviews
Laat ons uw mening weten over het artikel:
Geef hier het aantal sterren aan dat het artikel van u ontvangt
  Deze website maakt gebruik van eigen cookies en cookies van derden om het gebruik van onze aanbiedingen en diensten te analyseren, om uw online ervaring te personaliseren en om u interessante informatie te bieden. Verdere informatieOK